Split,8.04.2021 - Željko Kerum prestavio kandidata za župana Splitsko dalmatinske županije sa zamjenicima te kandidati za zamjenike gradonacelnika Splita. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

KERUM se zabio u ogradu kod Sv. Roka: “Bila je velika kiša, proklizao mi je zadnji dio…”

Podijeli

Željko Kerum je imao prometnu nesreću kada su se njegova supruga Fani i njihovo troje djece vraćali iz Venecije. Kaže kako je sve dobro prošlo te kako nitko nije ozlijeđen.

Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljka u 14 sati i 50 minuta na autocesti A1 u smjeru Splita, kod tunela Sv. Rok, piše 24 sata.

Sve je dobro prošlo, hvala Bogu. Nitko nije ozlijeđen, kazao je Željko Kerum na prometnu nesreću koju je imao danas.

– Bio sam sa suprugom i dicom u Veneciji. Vraćali smo se kući. Bila je velika kiša, baš je jako padalo. Proklizao mi je zadnji dio automobila i zabio sam se bočno u ogradu, uništio obje gume – priča nam Kerum dodajući kako drugih sudionika u prometnoj nesreći nije bilo.

– Ma lako za mene, najviše mi je zbog dice, oni su se baš pripali – kaže nam Kerum koji je automobil nakon nesreće morao dati odšlepati.

Podsjetimo, Kerum se povukao iz javnosti nakon što nije uspio proći u drugi krug lokalnih izbora za gradonačelnika Splita. Oglasio se nekoliko puta preko društvenih mreža, a nakon toga se odlučio posvetiti obitelji i otići na odmor sa suprugom Fani i njihovo troje djece.

Komentari

Najnovije