Foto: fah, Twitterc/ Sandra Bartolović

KAZNENA PRIJAVA: Novinarka Hrvatima zbog Imotskog poželjela izobilje korone

Podijeli

“Zemlja u kojoj inkvizicija spaljuje lutke duginih obitelji, zaslužuje isključivo izobilje koronavirusa i nestašicu zaštitnih maski”, napisala je novinarka Hine, Sandra Bartolović, na društvenim mrežama nakon što je u Imotskom na fašniku kao ‘krnje’ spaljen homoseksualni par koji u naručju drži dijete koje pak, prema imotskoj verziji priče, predstavlja Nenada Stazića s petokrakom na čelu. Osim što je novinarka Hine, Bartolović je pisala i za glasilo Srpskog narodnog vijeća Novosti, a autorica je i na portalu Autograf, Drage Pilsela.

Na njezine napise reagirao je pak doktor Herman Vukušić, koji je Bartolović prijavio Nacionalnom stožeru za civilnu zaštitu.

“PRIJAVA NEPRIMJERENOG JAVNOG DJELOVANJA NACIONALNOM STOŽERU!

Na znanje Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu

Poštovani,

nadnevka 24. veljače ove godine novinarka HINA-e, Sandra Bartolović, na društvenim je mrežama objavila sljedeći tekst:

“Zemlja u kojoj inkvizicija spaljuje lutke duginih obitelji zaslužuje isključivo izobilje koronavirusa i nestašicu zaštitnih maski.”

Ovakovo zazivanje nacionalne tragedije nema nikakvog opravdanja, posebice kada se radi o novinarki nacionalne izvještajne agencije koja sa svojim deklariranim stavovima kroz svoj budući svakodnevni posao može uvelike doprinijeti razvoju neopravdane masovne histerije izazvane pojavom korona virusa u Hrvatskoj.

Dapače, kao osoba sa iskustvom u radu sa radikaliziranim populacijama i međunarodnim terorizmom, mogu samo skrenuti pažnju na činjenicu da se ovakove objave u većini zemalja smatraju rizikom počinjenja mogućeg biološkog terorizma ukoliko se i sam autor/ica objave zarazi”, stoji u Vukušićevoj prijavi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HASANBEGOVIĆ OŠTRO REAGIRAO: Novojugoslavenska politička policija će uskoro sravniti i Radićev grob, a ne smeta im spomen-ploča Rankoviću
>>> ZARAŽENI HRVATI UPOZORAVAJU: Ovo su simptomi, ‘ni na kraj pameti mi nije bilo da imam koronavirus!
>>> STRUČNJACI USTVRDILI: Alkohol će pomoći u suzbijanju Korona virusa
>>> PRVI SLUČAJ: Nogometaš obolio od koronavirusa, čitava momčad hitno smještena u karantenu!
Komentari

Najnovije