Utorak, 31 ožujka, 2020

KARLO STARČEVIĆ (HSP): ‘Očekujem pet mandata, mi smo pobijedili one koji su Liku razorili’

Nakon što su se zatvorila birališta, o predviđanjima i mogućim političkim suradnjama i kombinacijama, progovorio je i gradonačelnik Gospića, HSP-ov Karlo Starčević koji je na prošlim izborima u tom gradu pobijedio Darka Milinovića. Na pitanje je li nervozan, za Dnevnik.hr izjavio je:

“Nikada u životu nisam bio nervozan, ja sam optimističan. Ovo je jedinstvena prilika da Zagrebu pošaljemo poruku kako je Lika devastirana kao nikada u povijesti. Iz Like su stizale karte koje nitko nije kupovao u Zagrebu za dolazak u Liku.

Šaljemo upozorenje kako Lici treba gospodarska i duhovna obnova. Mi smo pobijedili prije dvije godine one koji su Liku razorili, pa kome bi se ja priklonio”, odgovorio je Starčević na pitanje kome će se prikloniti.

“Očekujemo da ćemo biti prva politička snaga. Očekujemo pet mandata. Ono što bude iznad, bit će pozitivno i radovat ćemo se tome.

Nismo još ni sa kim pregovarali, odluku o tome ćemo donijeti kada vidimo rezultate”, ponovio je Starčević, koji na pitanje o mogućoj suradnji s Darkom Milinovićem odgovara: “Ako bude radio na dobrobit Županije, sa svima ću surađivati”, rekao je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OBJAVLJENE IZLAZNE ANKETE: Ni HDZ ni Milinović već Karlo Starćević osvaja izbore?
>>> Dujmović ih poimence raskrinkao: Evo tko je iz Hrvatske odgovoran za zabranu mise na Bleiburgu!
>>> OTKRIVEN PLAN KRVOLOČNE SPLITSKE BANDE: ‘Tvoja obitelj je Cosa nostra, riješit će oni s pandurima sve’
>>> NEŠTO JE ČUDNO U POLICIJSKOM PRIOPĆENJU O NESREĆI: Susjedi su rekli jednu ključnu stvar, ovo baca novo svjetlo na cijelu priču
Komentari

Komentari