Srijeda, 5 kolovoza, 2020

KAOS U HDZ-U ZBOG PUPOVCA! ‘OVO JE IZDAJA’: Nećete vjerovati što traži od Plenkovića

”Znamo da nitko od nas više nema pravo glasa, ne možemo se buniti, ni demonstrirati, ali nitko ovo nije očekivao”, tim riječima naš sugovornik iz HDZ-a opisuje atmosferu koja je u stranci nastala nakon što se javnim prostorom proširila priča o tome da bi netko iz manjinskih redova mogao postati ministrom.

Milorad Pupovac inzistira na tome da se njegovom Borisu Miloševiću prepusti energetika, poljoprivreda ili uprava. Plenković im nudi ministarstvo bez portfelja, pa na tom pitanju još imaju neke trzavice, ali je izgledno da će Plenković kako bi se umilio Europi Pupovčevoj stranci prepustiti neki resor.

Bez obzira na uspjeh na izborima za nas je to nedopustiv skandal, ali tko sada može bilo što reći Plenkoviću i njegovim kadrovima koji su nakon pobjede uzletjeli. Oni sada misle da mogu raditi što ih je volja, a to će i činiti, ruke su im u potpunosti vezane, no nitko ne misli o budućnosti HDZ-a, kako će se to dugoročno odraziti na stranku. Ispada da su oni koji su birali HDZ u konačnici dobili opciju ljeviju od SDP-a, ma na to ni oni ne bi pristali”, smatra naš sugovornik te napominje da bi skandal mogao poprimiti veće razmjere.

”S jedne strane se ukida Ministarstvo branitelja i pripaja ministarstvu obrane, a s druge se strane u Vladu uvode Pupovčevi ljudi, pa Plenković bi uskoro mogao dobiti veći šator od onoga kojega je imao Milanović. To je poigravanje i izdaja,  i to za HDZ ne bi trebalo biti prihvatljivo, nije nam jasno zašto Tomo Medved kao hrvatski branitelj i general na takve stvari pristaje, toga nema nigdje na svijetu da manjinac aplicira u vladi, i vodi ministarstvo. I to ne bilo kakav manjinac već netko iz Pupovčevih redova, a zna se što je Pupovac do sada rekao o Hrvatskoj, braniteljima, narodu, društvu”, ogorčen je naš sugovornik, ali izgleda da za gorčinu više nema prostora, jer u konačnici birači su svoje rekli. Plenković je pobjednik izbora pa ima pravo vladu fpormirati onako kako želi.

Iva Međugorac/Dnevno.hr 


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Hladan tuš na Plenkovića! Iz Europe je stigla gadna vijest za Hrvatsku…
>>> Nakon korone, stigla denga: Panika u Kini, preko 15.000 već je zaraženo…
>>> Idemo na crvenu listu? Hrvati bi morali u obveznu karantenu: ‘Nema razloga za optimizam…’
>>> USTAŠE KRIVE ZA NASILJE U BEOGRADU? VUČIĆ: “Napali su nas pripadnici profašističkih organizacija iz država bivše SFRJ”
Komentari

Komentari