Petak, 5 lipnja, 2020

KALINIĆ OVAJ PUT KONAČNO PREKRIŽEN: Evo koje uvjete je odbio

Zlatko Dalić u ponedjeljak će objaviti popis igrača, s kojima računa za utakmice koje Vtareni igraju protiv Azerbajdžana i Mađarske.

Na popisu Zlatka Dalića sasvim sigurno neće biti napadača Nikole Kalinića, koji je zbog nediscipline potjeran sa SP u Rusiji. Iako ga Dalić, kako pišu Sportske novosti, nije sasvim otpisao, pod uvjetom da se Kalinić ispriča, sada već bivši Vatreni to nije učinio, tako da si je zatvorio vrata povratka u reprezentaciju.

Kalinić, koji je rođen 5. siječnja 1988. godine i trenutačno po Transfermarktu vrijedi 14 milijuna eura može se okrenuti isključivo na klupske obveze, borbu za pokoju minutu za Atletico Madrid ili potrazi na novom adresom.

Jer  činjenica je da u Atleticu ima jednu od manje zapaženih sezona u karijeri, ne samo po brojkama nego i generalno po statusu. Od početka je bio pričuva i nikad nije dobio kontinuitet nastupa u startnoj postavi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Jesu li Thompson i Škoro u svađi? Popularni pjevač napokon progovorio o ovoj temi!
>>> AFERA PRIJETI PLENKOVIĆEVOJ VLADI! Ni on sam ne zna za ovo!
>>> ŽENA KOJA SE PRIKLJUČILA ISLAMSKOJ DRŽAVI OTKRILA ŠTO JOJ SE SVE DOGAĐALO: ‘Otišla sam kako bih imala djecu prije 18. godine…’
>>> NEMA STAJANJA: Nećete vjerovati što su sada napravili s radnicima
Komentari

Komentari