Utorak, 14 srpnja, 2020

KALINIĆ BI SE VRATIO: Žao mi je, želim biti dio te priče

Hrvatska slavi veliku pobjedu protiv Argentine, no nije baš svima do slavlja. Tako je bivši hrvatski izbornik Igor Štimac otkrio kako se čuo s Nikolom Kalinićem kojeg je izbornik Zlatko Dalić prekrižio i izbacio iz momčadi koja rastura na SP-u u Rusiji…

Nikola Kalinić nije imao strpljenja, ali nije imao ni takta… Zato ga je izbornik Dalić nakon prve utakmice s Nigerijom odlučio ‘riješiti muka’ te ga je jednostavno izbacio iz momčadi.

Kaliniću se nije svidjela ideja da bude adut s klupe, a Dalić takvo ponašanje – opravdano – nije želio tolerirati. Nezadovoljni mu pojedinci jednostavno u ovakvoj sjajnoj momčadi ne trebaju. Ako se netko ne zna ili ne želi podrediti kolektivu, slobodan je. Tako je Kalinić spakirao stvari i iz St. Peterburga se uoči utakmice s Argentinom vratio u Hrvatsku. Sad se odmara negdje na Pelješcu, ima dovoljno vremena razmišljati i promišljati o svojim potezima.

U međuvremenu nije želio komentirati svoj status, no zato je bivši hrvatski izbornik Igor Štimac za Večernji list otkrio kako se ipak uspio čuti s odbačenim golgeterom Nikolom Kalinićem.

‘Upire se prstom, a od Nikole još nismo doživjeli izjavu niti obraćanje javnosti’, kazao je Štimac za Večernji list i dodao:

‘Čuo sam se s njim i znam da je shrvan. Nije mu lako, žao mu je što je odstranjen i što nije dio te priče. No, ostavimo to po strani, imat ćemo priliku i s njim razgovarati.’

Sa Štimcem se složio i Dario Šimić koji je bio gost u njegovoj emisiji.

‘Treba mu dati priliku da kaže što se dogodilo. Dogodila se ova situacija u kojoj će igrač najviše ispaštati. Žao mi je jer je on uvijek bio korektan’, zaključio je Dario Šimić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> RAKITIĆ OTVORIO SRCE U EMOTIVNOM ČLANKU: ‘Moj otac je plakao kada sam mu rekao da ću igrati za Hrvatsku’

>>> Luka Bulić uz poznatu Thompsonovu pjesmu opjevao pobjedu Hrvatske

>>> KADA JE SAZNAO ZA REAKCIJU KALINIĆA: Čorluka jednom rečenicom oduševio Dalića

>>> Krenuli su napadi: Srpski Blic piše o ‘skandalu nad skandalima’ – ‘Hrvati slavili trijumf uz ustašku Thompsonovu pjesmu’

Komentari

Komentari