Ponedjeljak, 10 kolovoza, 2020

KAKO SMO I PRETPOSTAVILI: Pupovac otkrio kakav cilj ima dolazak Miloševića u Knin

Milorad Pupovac gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirao govor SDSS-ove saborske zastupnice Anje Šimprage, ali i posjet Kninu što u pitanju njega, što u pitanju Borisa Miloševića.

Osvrnuo se i na odluku da Boris Milošević na obljetnicu Oluje ide u Knin. ”On je na putu koji će sigurno potrajati i nakon Knina”, kaže.

Na pitanje što bi Pupovčev odlazak u Knin značilo i kakvu bi to poruku poslali, on je rekao da će u ponedjeljak biti u Dvoru na Uni na komemoraciji. ”Moj posao je stvaranje mostova, da se iskustva između Srbije i Hrvatske počnu mijenjati”, rekao je.

Dodaje da će iza Miloševićeva odlaska u Knin i odlaska Tome Medveda u Grubore  ”biti i drugih odlazaka”.

”Važno je da svi shvate, i Hrvati i Srbi, da nitko tamo ne ide da bi više ikome stvarao bol. Ima ljudi koji se toga boje. Boris Milošević ide s mnogo značajnijim ciljem, a to je da se počnu poštovati međusobne žrtve i počne stvarati kultura mira”, poručio je Pupovac.

Predsjednik SDSS-a je rekao da su i ministar branitelja Tomo Medved i predsjednik države Zoran Milanović potvrdili svoj dolazak u Grubore.

Na pitanje može li Aleksandar Vučić i dalje govoriti što će Srbi u Hrvatskoj raditi, Pupovac odgovara: ”Najvažnije je da ovakva traumatska iskustva ne budu razlog za daljnje kopanje rovova”, rekao je.

Kada je riječ o govoru koji će general Ante Gotovina održati na obljetnici Oluje, Pupovac je rekao da je ”general Gotovina bio zadnji koji je rekao okrenimo se budućnosti”. ”Nažalost, mnogi u politici nisu ga poslušali”, kaže Pupovac.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SRBIN S TETOVAŽAMA ZVEZDE PRETUČEN U BAŠKOJ VODI, povod snimke delije koji mokri po spomenicima branitelja?
>>> SRBI NAPRAVILI TV EMISIJU O THOMPSONU: Pogledajte je!
>>> Neugodnosti za Hrvate na hrvatsko-slovenskoj granici ne prestaju: Htjeli mu napisati čudnu kaznu
>>> ZASTUPNIK DP, BRANITELJ S TRPINJSKE CESTE, ZARADIO GROMOGLASAN APLAUZ U SABORU: “SDSS po Vučićevim napucima već godinama pokušava relativizirati srpsku agresiju”
Komentari

Komentari