Kako se riješiti muha: Bezopasan trik, ne košta ništa, a tjera muhe bolje od insekticida

Podijeli
Sve što vam treba za ovaj bezopasni trik je vrećica, špaga i nekoliko novčića …

Jedva smo dočekali ljeto! Konačno možemo otvoriti prozore, propustiti svježi zrak i prirodnu svjetlost u prostor. Ali nažalost, ta akcija ne može proći bez nepoželjnih muha. Čak i ako smo prozore prekrili zavjesama, lukava će muha pronaći put prema spavaćoj sobi ili dnevnom boravku, i danima nas gnjaviti. Muhe su štetočine i jednom kad uđu u naš dom, mogu nas iritirati dok im ne stanemo na kraj. Kako se riješiti muha bez upotrebe insekticida?

Odgovor na to pitanje ponudila je MRS HINCH. Na Facebook stranici otkrila je ovaj jednostavan trik, koji zaista tjera muha. Ideja nije nova, ali čini se da većina nije svjesna njene potencijalne moći.

Inače, MRS HINCH još je jedna senzacija na društvenim mrežama, jer je mnoge nadahnula kada je riječ o čišćenju doma, prenosi jutarnji list

image

Ideal Home

Sve što trebate je čista vrećica, poput vrećice za sendvič, malo vode i nekoliko sjajnih novčića.

image

Ideal Home

Postupak je zaista jednostavan. Uzmite svoje čiste vrećice i napune ih otprilike do pola vodom. Zatim ubacite pet ili šest novčića i ispustite višak zraka. Nakon toga vrećicu čvrsto zavežite i odložite na prozorsku dasku ili objesite na prozor.

 

image

Ideal Home

Kao što je u videu objašnjeno, muhe imaju složeni vid, što znači da stvari vide sasvim drugačije nego ljudi. Jednostavnu vrećicu ispunjenu vodom muha će doživjeti kao “beskrajno veliku vodu”, koju ne voli.

 

image

Ideal Home

Dakle, voda i novčići stvaraju prizmu koja odražava boje i projicira sliku vode. Muhe ne vole vodu i ne vole boje koje nastaju od novčića. Vrećica ispunjena vodom muhi izgleda poput divovskog tijela vode u boji, pa odlaze.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Konačno će objaviti istinu o NLO-ima? Obama: ‘Ako vlade potvrde postojanje izvanzemaljaca…’
>>> SVJETSKI MEDIJI O “NEVERI”: “On to misli ozbiljno, čovječe!”
>>> CRNA GORA odustaje od NATO-a, otvara pitanje granica s Hrvatskom?
>>> Peternel RTL-ovoj urednici: Draga Mojmira, čestitam na izbornoj pobjedi!
>>> VIJEĆE EUROPE traži od Austrije da povuče “kartu političkog islama”, evo što kaže austrijska ministrica
Komentari

Najnovije