Subota, prosinac 7, 2019

KAKO JE UMRLA? Obdukcija potvrdila – Jasmina, čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču

Obdukcija nad tijelom djevojke pronađene u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu je završila, a njezin nalaz dostavljen je Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. Obdukcijom je utvrđen uzrok smrti, a osumnjičena sestra Jasmine Dominić koju se tereti za kazneno djelo ubojstva trebala bi biti ispitana sutra ujutro.

Nalaz obdukcije u poslijepodnevnim je satima stigao u državno odvjetništvo, što je za dnevnik.hr potvrdio i Darko Galić, glasnogovornik ŽDO-a u Varaždinu.

Detalje tog nalaza, radi tajnosti postupka, kaže, neće otkrivati. Osumnjičena će biti ispitana u srijedu ujutro, a tereti je se za kazneno djelo ubojstva. Kako Dnevnik Nove TV doznaje iz više izvora, 23-godišnja Jasmina ubijena je nasilnom smrću. Ipak, prema saznanjima Jutarnjeg lista, Jasmina Dominić umrla je zbog puknuća lubanje. Ona je zadobila najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom.

Osumnjičena za ubojstvo sestre, Smiljana Srnec, dobila je i novog odvjetnika po službenoj dužnosti, a u županijskom državnom odvjetništvu bit će ispitana najvjerojatnije u srijedu ujutro, kaže Galić.

Objavljena je i osmrtnica pa je sada jasno da je riječ o Jasmini Dominić iz Palovca.

U međuvremenu su se pojavili novi detalji o montruoznom zločinu koji je šokirao Hrvatsku. Jedan od svjedoka očevida u obiteljskoj kući u Palovcu opisao je u kakvom stanju je bilo tijelo Jasmine Dominić, koje je nakon gotovo 20 godina pronađeno u zamrzivaču sestrine obiteljske kuće.

Rođak supruga osumnjičene za ubojstvo tvrdi: “Ivica sigurno nije znao za to”

Podsjetimo, tijelo Jasmine Dominić, prema neslužbenim informacijama, pronašao je budući zet Smiljane Srnec, koja je osumnjičena za ubojstvo svoje sestre te da je njezino tijelo skrivala gotovo dva desetljeća u škrinji u vlastitoj obiteljskoj kući. Nestanak Jasmine Dominić prijavljen je tek 2005. godine.

Palovcem je od trenutka pronalaska tijela zavladala tuga, a Dragutin Srnec, rođak supruga osumnjičene Smiljane Srnec, za Novu TV je rekao da je uvjeren kako njegov rođak Ivica Srnec sigurno nije znao za to.

Smiljani Srnec, glavnoj i jedinoj osumnjičenoj za ubojstvo Jasmine Dominić, u ponedjeljak je produžen pritvor.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu tražilo je izuzeće iz slučaja odvjetnika Davorina Zlatareka, koji je osumnjičenoj dodijeljen po službenoj dužnosti. Zlatarek je u vrijeme istrage nestanka obnašao funkciju općinskog državnog odvjetnika, pa je njegovo izuzeće traženo zbog mogućeg sukoba interesa.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> TAKO SE BRANI HRVATSKA: Tomašić – Kad mi je Englez počeo držati lekciju, rekla sam mu da smo mi jeli iz tanjura s vilicama dok su oni jeli prstima s pladnjeva
>>> Prosinečki izbacio iz BH reprezentacije igrača koji je istetovirao četničkog vojvodu
>>> PROGOVORIO SUPRUG UHIĆENE SMILJANE: ‘Biste li vi otvarali zamrzivač da ste znali što se unutra nalazi?’
>>> UGLEDNI PATOLOG O SLUČAJU IZ MEĐIMURJA: ‘Škrinja se možda otapala i mjesec dana’; psihijatar zatečen: ‘I meni je čak ovo sve neshvatljivo’
Komentari

Komentari