Ponedjeljak, 30 studenoga, 2020

Kakav preokret u slučaju Ivana Perišića i Bayerna; ako je ovo istina onda je hrvatski reprezentativac u velikim problemima

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić, koji je prije nekoliko dana s Bayernom proslavio titulu prvaka Njemačke, još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone

Ako su točne informacije koje ima Sky Sports čini se Perišić kako su čelnici Bayerna ipak digli ruke od Ivana Perišića, a razlog je previsok odšteta koju traži milanski Inter od 15 milijuna eura.

Kao što je poznato 31-godišnji stigao je u ljeto 2019. u Bayern na inzistiranje tadašnjeg trenera Nike Kovača koji je uvjerio čelnike kluba kako bi njegov ugovor trebalo i otkupiti. Treba reći kako je tada Perišićeva vrijednost prema Transfermarktu iznosila čak 30 milijuna eura…

No, Kovač je ubrzo napustio klupu, a Perišić ipak nije igrao na razini kakva se očekivala iako je imao povremenih bljeskova. Na ukupno 30 utakmica u svim natjecanjima ukupno je zabio šest golova te upisao i devet asistencija. No. Činjenica jest kako nije bio standardan u udarnoj momčadi…

‘Iako je kao rezerva bio vrlo uvjerljiv, klub ipak ne želi platiti 15 milijuna eura odštete i još ukupno oko deset milijuna godišnje na plaće za rotacijskog igrača’, mišljenja su dobro upućeni novinari Sky Sportsa. Naime, ugovor Perišića za Inter veže do ljeta 2022. godine, a ako Bayern otkupi ugovor mora ga do tada i plaćati u punom iznosu.

No, zasad nije poznato vraća li se Perišić u Inter na početak priprema ili je ovo samo pokušaj spuštanja cijene čelnika Bayerna.

Da je Perišić vrijedna roba govori i podatak kako prema Transfermarktu trenutačno vrijedi oko 17,5 milijuna eura što u prijevodu znači kako Inter sigurno neće spuštati cijenu. Očito su uvjereni kako će se pronaći klub koji želi platiti traženi iznos. Bayernu novac nikada nije bio problem tako da je problem iskrsnuo očito negdje drugdje.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NOVINAR NACIONALA BOLNO IZOKRENUO ISTINU O OBITELJI STIVA CULEJA, PODNESENA KAZNENA PRIJAVA
>>> Je li ovo normalna zemlja? KAJKIĆA RATNI ZLOČINAC S OVČARE PRIJAVIO DORHU JER JE JAVNO OBJAVIO PRIJETNJU KOJU JE PRIMIO OD NJEGA!
>>> NJEMAČKA STAVLJA RAMPU ZA RADNIKE IZ SRBIJE I BIH: “Čeka ih kriza, masovno će navaliti u Njemačku, a imamo previše svojih nezaposlenih”
>>> EKONOMSKA KATASTROFA NAKON IZBORA: MORAT ĆEMO SE ZADUŽIVATI 6 MILIJARDI KUNA SVAKI MJESEC?
Komentari

Komentari