FaH

KAKAV ODGOVOR ŠKORE! U nekoliko rečenica ‘utišao’ Božinovića i prozvao Plenkovićevu vladu na odgovornost!

Podijeli

U javnom prostoru, danas se ne prestaje pričati o broju graničnih policajaca, odnosno eventualnom nedostatku istih na državnim granicama. Pojedinci zazivaju kako na granice treba postaviti i vojsku, a među njima je i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Nakon što je Škoro javno kazao kako bi vojsku trebalo postaviti na granice, iz MUP-a su mu ekspresno odgovorili te su kazali kako nema potrebe postaviti vojsku na granicu. No, Škoro im nije ostao dužan, pa se po tom pitanju oglasio na svojem Facebook profilu.

“Božinovićeva PR mašinerija uvjerava nas da smo slijepi pored zdravih očiju i da je državna granica zaštićena od ilegalnih prelazaka. Ako je to doista tako, ako ministar i oni oko njega zaista rade besprijekoran posao u zaštiti teritorijalnog integriteta RH te očuvanju zakona i reda na migrantskoj ruti, onda država neće imati problema preuzeti odgovornost za nadoknadu štete ljudima čija je imovina otuđena ili uništena od ilegalnih migranata. Budući da ti migranti postoje samo u našoj mašti, neka Plenkovićeva vlada preuzme odgovornost za štetu. Ako govore istinu, ništa ih ne košta”, napisao je Škoro.


Komentari

Najnovije