Petak, 5 lipnja, 2020

Jezivo otkriće u Zagrebu: Starica umrla pred više od godinu dana u svom stanu, nitko nije pitao za nju

Stanari zgrade u Savskom gaju u Novom Zagrebu ostali su u šoku kad je u stanu na Nehruovom trgu otkriveno beživotno tijelo njihove 83-godišnje susjede koju nisu vidjeli više od godine dana.

Kako su se na njezinom balkonu skupljali golubovi i radili nered, jedan susjed i predstavnik stanara alarmirali su policiju. Umrla je uz prozor na koji je, pretpostavlja se, pokušavala staviti zavjesu, no gubitak ravnoteže, čini se, bio je koban pa je nesretna žena pala i umrla, piše Jutarnji list.

Vremešna umirovljenica rodom iz Zagorja, umrla je u kasnu jesen 2018. godine kada su je susjedi zadnji put vidjeli. U stan je pristigla ekipa za očevid te prema prvim informacijama nema elemenata kaznenog djela. Susjedi su ostali zaprepašteni smrću 83-godišnjakinje jer su mislili da ju je zet zbrinuo u nekom od domova.

– Živjela je sama u tom stanu nakon smrti supruga. A negdje na proljeće 2018. umrla joj je i kćer. Njezina smrt ju je dotukla toliko jako da je počela venuti. Susjeda A. K. bila je vitalna i mučio ju je šećer. Zadnji put sam je vidjela u jesen 2018. kad je završila u bolnici i o tome smo obavijestili njezina zeta. Nakon dva dana otpuštena je na kućnu njegu pa mi se došla javiti. I to je bio zadnji naš susret. Zvonila sam joj iz tjedna u tjedan. Zvala ju na telefon. Uzalud. Mislila sam stoga da ju je zet smjestio u nekom domu. Naježila sam se kad smo otkrili u zgradi da je godinu i pol ležala mrtva s druge strane zida. Nije se osjećao nikakav smrad  – ispričala je jedna susjeda.

Komentari

Komentari