Utorak, 14 srpnja, 2020

JESTE LI PRIMJETILI? Kamera brzo okrenula – Ministru se sinoć dogodila teška blamaža na HRT-u…

Žustra rasprava o novcu koji bismo trebali dobiti iz Fonda za oporavak Europske unije od posljedica krize uzrokovane koronavirusom u jednom se trenutku pretvorila u krš i lom kada je ministar Marko Pavić nenamjerno razbio čašu

Nakon što je Europska unija objavila da je osigurala sredstva za Fond za oporavak od posljedica krize uzrokovane koronavirusom, premijer Andrej Plenković poručio je da je deset milijardi eura rezervirano za Hrvatsku. O tome su sinoć u Otvorenom raspravljali ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić te ekonomski analitičar Kristijan Kotarski i SDP-ovac Joško Klisović.

“Kada smo donosili mjere za gospodarstvo stali smo iza hrvatskog gospodarstva, 550.000 ljudi koristilo je mjere, 9,6 posto BDP-a stavili samo iza gospodarstva znajući da dolazi ovako izdašan program oporavka. U to smo bili uključeni i sad se vidi uspjeh hrvatskog predsjedanja”, objasnio je ministar Pavić, a Klisović mu je odvratio da tim novcem HDZ nikako ne bi trebao raspolagati, jer su na sudu zbog korupcije te kako bi novac trebalo iskoristiti za provedbu reformi.

Ionako žučnu raspravu o europskom novcu začinio je ministar Pavić. Naime, u trenutku kada se u emisiju trebao uključiti dopisnik HRT-a Tihomir Vinković, ministar je odlučio popiti malo vode. Kada je vraćao čašu na stolić do fotelje u kojoj je sjedio, učinio je to nespretno, pa mu je čaša pala i razbila se. Kamere su snimile tek početak pada čaše, ali su mikrofoni zabilježili njeno razbijanje. Na snimci pri dnu teksta sve se čuje i donekle vidi na 12.20 minuti.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Potres pred izbore! Iscurila mračna tajna Plenkovićeve Vlade? Ovo je opasno…
>>> KORONA PA SAD I OVO: Daleki istok na rubu rata! Moćni kineski general javno uputio prijetnju koja ledi krv u žilama
>>> BIVŠI MINISTAR SVE OBJASNIO OKO DANAŠNJIH UHIĆENJA: “Ovo će utihnuti vrlo brzo, evo zašto…”
>>> HRVATSKA NE OTVARA GRANICE PREMA SRBIJI: Mediji u susjedstvu bjesni, javila se premijerka Brnabić pazite ove teorije
>>> PUPOVAC: “IZBACILI SMO ŠATORAŠE IZ HDZ-A, DANAS TO VIŠE NIJE USTAŠOFILNA STRANKA”
Komentari

Komentari