Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Jeste li ga kupili? dm s tržišta povlači ovaj proizvod

Ako ste kupili dmBio pločicu kokos/tamna čokolada (40 g) koja ima rok trajanja do 17. travnja 2019. godine, vratite je u najbližu prodavaonicu dm-a gdje će vam vratiti novac.

Proizvod se povlači iz predostrožnosti jer je proizvođač utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona, koji nisu sastavni dio proizvoda, u pojedinim pakiranjima.

– Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17. travnja 2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda. U slučaju da ste kupili proizvod, molimo vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa, prenosi večernji

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnost – stoji u priopćenju.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> DODIK BIJESAN ZBOG ODLUKE HRVATSKE: ‘Moraju provesti sporazum iz 1990. godine.’ Ovo će odnose dovesti na rub sukoba

>>> Egzorcist Petar Glas: ‘Sotona nema vlast nad nama, osim ako…’

>>> Milijuni eura od ugovora Luke Modrića s Realom završili su u Republici Srpskoj…

Komentari

Komentari