Utorak, 18 veljače, 2020

Jelena Veljača napala suprugu Dalićevog Vatrenog, evo što joj je poručila

Već danima na društvenim mrežama traju rasprave o potezu Ivane Vide, supruge  stupa obrane Zlatka Dalića  – Domagoja. Sve je počelo kad je nogometaševa supruga objavila  fotografiju skupljene odjeće i požalila se na spremačicu riječima: “Kakva je, bolje da je nemam”. Odgovorila joj je glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača.

“Meni je ok da kažeš prijateljici ili u zatvorenoj grupi ili na zatvorenom profilu na kojem imaš 200 ljudi: ‘Isuse, uništila mi je vestu u kojoj mi grudi izgledaju brutalno i koja me ne pika kada ju odjenem bez grudnjaka… Ali na Instagramu? To ti je meni kao priča o muškoj poziciji moći. Zašto je profesor kriv ako ima seksualne odnose sa studenticom koja ga se bojala pa je spavala s njim u nejasnoj iluziji da će joj to nekako pomoći. Barem da prođe ispit. Ne, iako je punoljetna, nisu ravnopravni i ravnopravno ne snose odgovornost. Tako je i ovo. Imam bedinericu i ja. Al ne bi mi na pamet palo trashati je na Instagramu. Ne samo zato što je to znak nedostatka stila (iako je), nego i zato što mi je jasno da imam upper hand kao netko tko a) plaća tu osobu, b) ima 36 tisuća pratitelja, c) o čijoj volji ovisi njezina egzistencija”, napisala je Veljača, piše Večernji list.

Zapitala se i zašto Ivana tako ne piše o fizoterapeutu, treneru ili drugim djelatnicima kluba u kojem igra njen suprug.

“Pozicija moći je tu malčice druga, zato. Zato je njezina objava upitna i jako bez veze, a ne zato što ne mislim(o) da je slobodno tržište i sloboda govora nešto što ne bi trebalo promicati”, zaključila je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Kinezi privedeni zbog pjevanja ‘Za dom spremni’
>>> Kapetanu Srbije poručili da je hrvatsko g****
>>> Željko Glasnović: “Dalija Orešković, gdje je lova od tih radnji?”
>>> ŽELITE LI POŠTENU MIROVINU? NAPRAVITE OVO! Prvi čovijek Hanfe upozorio na grešku koja vas može koštati dostojanstvene starosti
Komentari

Komentari