FaH

Nikola Kalinić se prvi put nakon izbacivanja iz reprezentacije javio na društvenim mrežama, a objavio je sliku iz kampa Milana gdje se nalazi na pripremama za novu sezonu.

Nikoli ovih dana sigurno nije lako, jer da mu je ego bio malo manji sada bi bio dio najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog sporta.

Kalinić je objavio sliku na Instagramu u društvu suigrača Hakana Calhanoglua kako igraju bilijar uz opis:

– Forza Milan!

Dalić je Kalinića izbacio iz reprezentacije nakon što je napadač Milana odbio ući u igru protiv Nigerije pet minuta prije kraja utakmice, zbog navodnih problema s leđima. No, isti takav slučaj se prvo dogodio i u prijateljskoj utakmici s Brazilom, a Nigerija je očito bila krajnja točka razumijevanja kod izbornika.

Priznajem.hr

Hrvatska je ušla u finale, a Kalinić je otišao kući jer nije htio ući kao zamjena. To je bilo dovoljno korisnicima Twittera da se raspišu o Kaliniću kao najnesretnijem čovjeku u ovome trenutku…

Tako je jedan korisnik napisao:

– Tvoj život može biti i gori, zamisli samo da si Nikola Kalinić.

– Kalinić je odbio ući u igru protiv Nigerije kao zamjena jer je smatrao da zaslužuje igrati od početka. Izbacili su ga iz reprezentacije, a sada je Hrvatska u finalu Svjetskog prvenstva po prvi put u povijesti. Nitko ne želi biti sada na njegovom mjestu – dodao je drugi korisnik.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Neki Englezi traže ponavljanje utakmice s Hrvatskom ili izbacivanje naših: Nećete vjerovati zašto!

>>> OVA GENERACIJA JE NADMAŠILA VATRENE, TREBAMO NOVO IME: Evo koji prijedlog je dala predsjednica

>>> SPREMA SE NAJVEĆE PRAĆENJE UTAKMICE IZVAN HRVATSKE U POVIJESTI: Hrvati u Njemačkoj unajmili cijeli stadion kapaciteta 50.000

>>> OTKRIVAMO DETALJE ORGANIZACIJE DOČEKA: Evo tko će pjevati i kada se očekuju vatreni

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!