Nedjelja, 12 srpnja, 2020

Jacques i Jasmin nisu njihova prava imena, evo kako se zapravo zovu

U svijetu je takvih primjera puno, ali ni domaća scena ne zaostaje. Naš uspješni glazbenik koji nas je predstavlja i na Eurosongu Jacques Houdek malo je modernizirao svoje pravo ime koje glasi Željko Hudek. Ni Tedi Spalato se ne koristi svoji pravim imenom Tadija Bajić. Pjevačica Doris Dragović je također zaključila kako je njezino ime Dorotea ne dovoljno zvučno i kako Doris bolje zvuči na glazbenoj sceni.

Milu Vasića možda ne poznajete, ali znate tko je Jasmin Stavros. Glazbenik je promijenio ime i prezime, a i cijela njegova obitelj prihvatila je prezime Stavros. Priznao je jednom Stavros kako se njegova majka nikako nije mogla naviknuti na njegovo novo ime i nikada ga nije zvala Jasmine. Edo Maajka je zapravo Edin Osmić.

Nives Zeljković kaže kako je prezime Celzijus uzela jer je htjela da  je ljudi zapamte i da je se sjete, a kako se celzijusi spominju svaki dan u prognozama odlučila je uzeti prezime Celzijus.

Pjevačica Kasandra početkom 90-ih je vladala našom dance scenom, ali nitko je nije zvao pravim imenom – Davorka RučevićRenata Končić svima je bila poznata kao Minea, baš kao i što Edina Osmića svi znamo kao Edu Maajku. I pjevač Azzuro, publici najpoznatiji po duetu sa Zoricom Kondžom u pjesmi “Sve je noćas protiv nas”, zapravo se zove Džebel Husedžinović, piše Večernji list.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> KOMŠIĆ ISTRESO ŽUĆ NA HRVATSKU PRED CIJELIM SVIJETOM: ‘Unose nemir i destabilizaciju u BiH’
>>> Ponuda koja se ne odbija; svi su složni da je baš Mario Mandžukić najidealnije rješenje za probleme posrnulog velikana
>>> (VIDEO) Đakić na Odboru za ratne veterane glasovao za ostanak u koaliciji s SDSS-om
>>> Ovu biljku je Bog poslao ljudima: Antibiotik, antioksidans, čisti krvotok, uništava kolesterol …
Komentari

Komentari