Srijeda, 8 travnja, 2020

Iznenada umro hrvatski džudo reprezentativac, imao je tek 25

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Marin Perušić preminuo je u 25. godini. Tužnu je vijest objavio njegov dugogodišnji klub Duga Resa na svojoj stranici na Facebooku.

– Marin je u našem klubu prošao sve dobne kategorije, a najuspješnija godina za njega je bila 2010., kada je osvojio brončanu medalju na državnom prvenstvu za kadete (U-17, -66KG).

Iste godine je u izboru za najbolje sportaše grada Duge Rese bio treći te je bio nominiran i za sportsku mladu nadu Karlovačke županije. Nastupao je i za hrvatsku judo reprezentaciju – stoji, između ostaloga, u objavi.

[IN MEMORIAM Napustio nas je Marin Perušić, jedan od najboljih judaša koji je prošao kroz naš Klub]

Tragično je…

Objavljuje Judo klub Duga ResaČetvrtak, 7. ožujka 2019.

Uzrok smrti nije poznat, a sprovod Marina Perušića će biti održan u subotu, 9. ožujka, na groblju Sveti Petar u Dugoj Resi.

[IN MEMORIAM Napustio nas je Marin Perušić, jedan od najboljih judaša koji je prošao kroz naš Klub]

Tragično je preminuo Marin Perušić(25) dugogodišnji nadareni i uspješni član Judo kluba Duga Resa.

Marin je u našem Klubu prošao sve dobne kategorije, a najuspješnija godina za njega je bila 2010., kada je osvojio brončanu medalju na državnom prvenstvu za kadete (U-17, -66KG).

Iste godine je u izboru za najbolje sportaše grada Duge Rese bio treći te je bio nominiran i za sportsku mladu nadu Karlovačke županije. Nastupao je i za Hrvatsku judo reprezentaciju.

Bio je nositelj 1. kyu – smeđeg pojasa i za Judo klub je aktivno nastupao do 2014. godine.

Pogreb Marina Perušića bit će sutra, u subotu 9. ožujka, u 14 sati na dugoreškom groblju Sveti Petar. Njegovoj obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut.

Počivao u miru Božjem.

napisali su na facebook stranici kluba.

Komentari

Komentari