Utorak, 4 kolovoza, 2020

IZLUDIO POLICIJU: Okružila ga interventna, a tad je napravio izuzetno glup potez: ‘Idiote bolesni, diži ruke gore!’

Pintarić je trećinu života proveo po zatvorima. Počinio je više od 25 kaznenih djela – od krađa i razbojstava do krivotvorenja isprava

Darko Pintarić jučer je vozio Škodu čakovečkih registracija Ulicom Ribnjak u Zagrebu te nije stao policija koja ga je namjeravala zaustaviti. Prošao je kroz crveno, a zatim prešao u suprotni trak te nastavio Palmotićevom ulicom. Nakon još takvih manevara i podulje potjere, sudario se s Renaultom Megane koji je ušao u raskrižje na zeleno svjetlo, nakon čega ga je okružila interventna policija.

U džepu mu pronašli iglu

Pintarić je u vozilu bio s 42-godišnjom putnicom. 24sata neslužbeno doznaje kako je Pintarić stavio ruku u džep, a jedan od policajaca je odmah repetirao pištolj. U džepu su mu poslije pronašli iglu. “Nemaš ni vozačku. Što si napravio sad? Idiote bolesni, konju jedan! Diži ruke gore!”, vikao je policajac.

Na teren su izašli i zagrebački vatrogasci koji su ga teško ozlijeđenog izvukli iz automobila. Stradao je i vozač Renaulta te još dvoje ljudi. Pintariću je pomoć pružena u KBC-u Zagreb i u Bolnici za plućne bolesti Jordanovac, a lakše ozlijeđenom vozaču Renaulta i dvoje putnika (57, 41) te putnici (42) iz Škode pomoć je pružena u KBC-u Zagreb i KBC-u Sestre milosrdnice.

Dobro poznat policiji i zatvorskim čuvarima

Pintarić je trećinu života proveo po zatvorima. Počinio je više od 25 kaznenih djela – od krađa i razbojstava do krivotvorenja isprava. Prije godinu i pol dana sudili su mu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu jer je prijetio interventnom policajcu i njegovoj kolegici netom prije utakmice Dinamo – Hajduk u travnju 2017. godine.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Imamo dokumente, Hrvatska tajno financira Republiku Srpsku!
>>> ‘SLUŠA CECU, HALIDA I MERLINA, ALI JEDNOG PJEVAČA NE VOLI’: Ibrahimović nije htio čuti za balkansku megazvijezdu
>>> ZEMLJINO MAGNETSKO POLJE OTIMA SE KONTROLI: Kreće se brzo i gura Sjeverni pol bliže Sibiru, nitko nije siguran zašto
>>> OTKRIVENI JEZIVI DETALJI: Mesar raskomadao poznatog biznismena pa pozvao ženu: ‘Dođi, sve sam sredio’
Komentari

Komentari