Utorak, 1 prosinca, 2020

Izbori u HDZ-u: Ivan Kujundžić prikupio dovoljan broj potpisa za kandidaturu za potpredsjednika

HDZ-ov Ivan Kujundžić u petak je putem Facebooka objavio kako je ipak uspio skupiti dovoljan broj potrebnih potpisa za kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a.

Njegovu objavu donosimo u cijelosti.

“Hvala svim prijateljima, članicama i članovima HDZ-a na brizi i pomoći! Uspjeli smo skupiti puno više od potrebnog, odnosno do sada je pristiglo preko 8 000 potpisa podrške!

Svima još jednom veliko hvala!”, poručio je Kujundžić koji je od Gordana Jandrokovića nedavno zatražio produžetak roka za prikupljanje potpisa zbog problema s prikupljanjem potpisa vezanih uz manji broj članova od onog kojeg navodi stranka.

Unutarstranački izbori 15. ožujka

Podsjetimo, unutarstranački izbori u HDZ-u održat će se 15. ožujka, s eventualnim drugim krugom 22. ožujka. Kao “Opcija za promjene” koja će se suprotstaviti Plenkovićevoj struji kandidirali su se Miro Kovač (za predsjednika stranke), Ivan Penava (za zamjenika) te Davor Ivo Stier, Milijan Brkić i Tomislav Tolušić (za potpredsjednika).

Za predsjednika stranke se natječu: Andrej Plenković i Miro Kovač, a za zamjenika predsjednika Tomo Medved i Ivan Penava.

Za potpredsjednike Zdravka Bušić, Branko Bačić, Ivan Anušić, Oleg Butković, Davor Ivo Stier, Milijan Brkić, Božo Galić, Tomislav Tolušić, Ivan Kujundžić, Hrvoje Tomasović i Anita Šimić Bitunjac.

Komentari

Komentari