Srijeda, 26 veljače, 2020

Izbačeni HDZ-ovci osnovali grupu “Zna se HDZ-Viber grupa”: “HDZ primjenjuje staljinističke metode”

Odmetnuti – ili izbačeni – HDZ-ovci podijelili su slijedeću objavu na Facebooku, koja je odjek “afere viber” kad su, nakon kritike vrhuške stranke na ZATVORENIM grupama na društvenim mrežama, izbačeni iz stranke. Oni su osnovali novu grupu “Zna se HDZ” kako bi “upoznali javnost sa staljinističkim metodama upotrijebljenim protiv njih”.

Administrator grupe je Božo Medić, koji je već prošle godine bio u nemilosti Plenkovića jer je zajedno sa Zdenkom Babić Petričević, Hrvojem Hitrecom, Stjepanom Tuđmanom i nekim drugima javno pozvao vodstvo Hrvatske demokratske zajednice “na poštovanje volje hrvatskih građana i članova HDZ-a” te da, kako je rekao, “odustane od nepotrebnog prisiljavanja na potvrđivanje Istanbulske konvencije”.

“Pročitajte ovaj tekst, lajkajte i dijelite ovu objavu.

Ja sam Božo Medić, administrator zatvorene Viber grupe “Zna se HDZ”. Ponukan nedemokratskim i protustatutarnim isključenjem iz HDZ-a zajedno s još sedmoricom članova odlučio sam pokrenuti ovu internetsku stranicu kako bi članstvo i šira javnost bili upoznati sa staljinističkim metodama primijenjenim protiv nas.

Isključeni smo iz članstva jer smo u Viber grupi kritički pisali o nekim potezima vodstva naše stranke. Dopisivanja u zatvorenoj grupi netko je brižno pratio, kopirao, spremao i prenosio nekome kojemu je to trebalo prenositi. Na temelju toga neki “anonimni član HDZ-e” poslao je pismo predsjedniku Gradskog odbora na žurno djelovanje, odnosno da nas osmoricu mimo procedure propisane Statutom izbaci iz stranke.

Odgovor čelništva Gradskog odbora bio je baš onakav kako je tražio “anonimni član HDZ-e”. Tako smo ja kao administrator grupe i još sedmero članova isključeni iz Hrvatske demokratske zajednice.

Na ovoj stranici nastavit ću pisati isto kao što sam pisao u zatvorenoj Viber grupi “Zna se HDZ”. Nadam se da će vas moji komentari koje ću ovdje objavljeni zanimati i sami prosuditi ima li u njima govora mržnje, poziva na likvidacije zbog čega smo navodno isključeni i sve kako je tražio anonimni član od vodstva Gradskog odbora”,  navodi Medić.

Komentari

Komentari