Nedjelja, 31 svibnja, 2020

IVICA TODORIĆ SLEDIO PLENKOVIĆA: “Degutantna je količina manipulacija Plenkovića i njegovih ortaka”

NAKON što je vladajuća većina u saboru izglasala izmjene Zakona o privatizaciji Ine, a kojima se žestoko usprotivila oporba uz argument da se Ina predaje Mađarima, na svom se blogu i društvenim mrežama oglasio bivši šef Agrokora, a sada optuženik za teški kriminal u toj kompaniji, Ivica Todorić.

U objavi je Todorić zavapio da “smo danas ostali bez Ine”. Posebno je zanimljivo da se protiv privatizacije Ine buni upravo bivši vlasnik Agrokora koji je upravo u privatizaciji, uz značajnu pomoć države, postao moćni tajkun. Za razliku od vremena kad su se njemu u ruke predavale državne firme, sada to posrnulom tajkunu smeta.

Todorićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Degutantna je količina manipulacija Plenkovića i njegovih ortaka”

“Nevjerojatna je i sada već ozbiljno degutantna količina manipulacija kojima Plenković i njegovi ortaci pokušavaju lažno prezentirati stanje ekonomskog i društvenog života Republike Hrvatske.

Današnjim usvajanjem izmjena zakona o “strateškom partnerstvu” s MOL-om, upravo su ONI ti koji su uz STRATEŠKU KOMPANIJU Agrokor, sada i INA-u predali u ruke stranih vlasnika.

Donedavno su nas ti isti nevjerodostojni ljudi uvjeravali kako će INA-u otkupiti od MOL-a i vratiti je u Hrvatsko vlasništvo. Vrlo pompozno, (kao i avione) na Badnjak 2016. godine. Ispostavilo se, naravno, kako je i to bio samo još jedan njihov Fake news.

Realnost je poštovani čitatelji takva da oni danas ne mogu kupiti niti novi tramvaj a kamoli otkupiti MOL-ov portfelj dionica INA-e. Štete koje je ova Vlada zajedno sa svojim izvaninstitucionalnim skupinama prouzročila Republici Hrvatskoj i njenim građanima, postale su nemjerljive. Ako se nastavi rastakanje svega svega što u HR industriji vrijedi, ne očekuje nas dragi sugrađani, nimalo svijetla budućnost. Pitanje je danas samo – što sljedeće možemo očekivati? Što će biti sljedeće? Možda HEP?

Nažalost, u državi u kojoj većinu informativnih kanala kontroliraju Plenkovićevi ortaci i plaćenici (novcem Agrokora), skandalozni događaji poput predaje potpune kontrole nad INA-om mađarima, će već od sutra biti „passe“.

Plenković, ortaci i plaćenici sada će pokušati učiniti baš sve kako bi kriminalne radnje koje su počinili na štetu Republike Hrvatske, te time uništili njenu ekonomsku i društvenu poziciju (najgora članica, DNO Europske Unije) stavili sa strane, utišali, ušutkali.

Osmislit će i plasirati u javnost neke nove, potpuno irelevantne i mizerne “skandale”, te ponavljati fejk, napamet naučene rečenice koje baš njih predstavljaju kao “velike borce za vladavinu prava i veći standard građana”. Uvjeren sam da Vi nećete nasjesti na takvo vrijeđanje vlastite inteligencije.

Uostalom, Plenković je zanat obmane širokih masa ljudi izučio još u mlađim danima.

Ponovo tvrdim da je Hrvatska prema svim relevantnim parametrima u totalnom kaosu i bezizlaznoj stvarnosti koja će u bliskoj budućnosti imati dramatičan, izuzetno negativan utjecaj na standard građana, te samim time dodatno potaknuti njihov egzodus.

Vrijeme je za korjenite promjene!”, napisao je Todorić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠOK U SRBIJI: Vijećnici proglasilo hrvatski kao službeni jezik
>>> HRVATSKI GRAD KRENUO U BORBU PROTIV BIJELE KUGE: Za prvo dijete daju 10.000, za drugo 20.000, a za treće čak 50.000 kuna
>>> PROGOVORILA PROSTITUTKA KOJA SE UDALA ZA BORCA ISIS-a: ‘Prvu noć proveli smo u sobi za mučenje, lanci i krv posvuda…’
>>> Thompson: ‘Pozdravljamo Vas sa starim hrvatskim pozdravom kojeg smo koristili u Domovinskom ratu’
Komentari

Komentari