Subota, 4 travnja, 2020

Ivaniševićeva bivša Tatjana Dragović jedva se nosi s velikom tragedijom koja ju je zadesila

Bivša supruga Gorana Ivaniševića i manekenka Tatjana Dragović upravo se nosi s velikim gubitkom u svom životu, što je jasno naznačila objavom na Instagramu. Umrla je jedna od njezinih najboljih prijateljica iz djetinjstva Lorena pa je, kako bi emotivno obilježila ovaj rastanak, objavila zajedničku fotografiju pored koje je napisala snažne riječi.

‘Pišem ovo s najtežim srcem i jedva mogu složiti riječi. Nedostajat ćeš mi i mislit ću na tebe svaki dan svog životu. Bila si mi najdraža prijateljica i jedna od najvažnijih ljudi još od kad sam bila mala djevojčica. Uvijek ću cijeniti vrijeme koje smo provele zajedno i sve lude, smiješne, glupe stvari koje smo radile i smijale se toliko dok smo ih radile… Rioli u Parizu, tvoj stan na 8., ching ching …. Volim te tako puno … Idi u miru Lor’, napisala je Tatjana pored fotografije.

Što reći, osim da je ovo samo još jedan dokaz da bogati i slavni plaču jednako kao i mi, ali i da zloćudne bolesti ne zaobilaze baš nikoga, bez obzira na to imali stan u sirotinjskoj četvrti ili luksuznom dijelu Pariza.

Autor: Iva Hanzen / Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NEPRAVDA: Austrijska Crkva grubo odgovorila, neće ni razmotriti pismo Hrvatskih biskupa
>>> ISILOVA DŽIHADISTICA: Osvetit ćemo se, bit će krvi do koljena
>>> HRVATU UPALA SJEKIRA U MED: Ima odličnog šefa, pazite što je dobio za vjernost firmi – BMW i luskuzni sat
>>> REAKCIJE EU, OHR, SAD I V. BRITANIJE: Šokirani smo i užasnuti četničkim skupom u Višegradu
Komentari

Komentari