hrt

Ispovijest novinarke Mirne Zidarić: Ako mi ne dopuste glasati, borit ću se svim mjerama

Podijeli

Novinarka HTV-a Mirna Zidarić, koja se s Adria Toura vratila pozitivna na Covid-19, među onima je koji prema uputama DIP-a neće moći glasati.

“I suprug i ja smo u samoizolaciji. Suprug nije razvio simptome, a ja jesam. U ponedjeljak sam poslala pitanje e-mailom na adresu namijenjenu za pitanja građana u I. izbornoj jedinici. Navela sam da sam na kućnom liječenju, a suprug u samoizolaciji i tražila da mi pošalju upute jer želimo glasati. Ni nakon dva dana nisam dobila odgovor”, rekla je Zidarić za jutarnji list

“Odgovorna sam i ne pomišljam na odlazak na biralište. Ali, ne razumijem zašto ne mogu, jednako kao i suprug koji je u izolaciji i za kojeg ne znamo je li pozitivan ili ne, uz mjere opreza glasati pred kućnim vratima. Ako mogu imati dostavu hrane, ne razumijem zašto ne mogu glasati ispred kućnih vrata.

Nemam namjeru ugrožavati bilo koga i ako se ja odgovorno ponašam, očekujem i da se država odgovorno ponaša prema meni”, ističe Mirna Zidarić i dodaje: “U slučaju da mi ne omoguće glasanje, ja ću se za svoje ustavno pravo boriti svim mogućim pravnim sredstvima”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zastrašujuće otkriće o koroni: Ne nosite masku? Nakon ovoga ćete je odmah staviti…
>>> VELIKO IZNENAĐENJE: Umirovljenicima stigle 3 dodatne mirovine
>>> OD SUBOTE VIŠE NE MOŽETE U SLOVENIJU!
>>> VELIKA TUGA U 43. godini preminuo bogosolov Zagrebačke nadbiskupije
>>> Građani pobijesnili zbog najave Stožera, Božinović objasnio zašto su sad ovo odlučili…
Komentari

Najnovije