Srijeda, 5 kolovoza, 2020

ISPLIVALA SPORNA FOTOGRAFIJA NOVE MINISTRICE: Pogledajte što je radila u mlađim danima

”Imamo fotku Vesne Bedeković: ’GOSPOĐA MINISTARKA’ U MLAĐIM DANIMA!

Nova Plenkovićeva ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Vesna Bedeković bila je politički aktivna i u mladosti – u Savezu Komunista Jugoslavije. ‘Gospođa ministarka’ je prije 90-ih bila ‘drugarica Vesna’, a na fotografiji iz mladih dana vidimo je kako u Podravini, na skupu lokalne partijske organizacije, čita referat ispred komunističke zastave s crvenom zvijezdom petokrakom.

I sam premijer Plenković na njezinom saborskom predstavljanju, pohvalio je ‘drugaricu Vesnu’ kako “ima zavidno političko iskustvo”. Ako zanemarimo da je na izborima za Hrvatski sabor u 4. izbornoj jedinici dobila uvjerljivo najmanje – 0,83 posto glasova na listi HDZ-a, onda nam je ipak jasnije na koje je političko iskustvo mislio aktualni šef Vlade.

PHOTO: Nekada ’drugarica’, a danas ‘Gospođa ministarka’ – Vesna Bedeković je sjajno surađivala s Blaženkom Divjak i bila Plenkovićev osobni adut protiv Dijane Vican, a kako je “odgajala” i “obrazovala” mlade ljude u školama i na fakultetima od Pitomače do Mostara, možemo samo pretpostaviti”…stoji u objavi Velimira Bujanca na facebook profilu


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠKORO RAZBIO PUPOVČEVE LAŽI: Objavljeni dokumenti, hoće li tužiti srpske Novosti?
>>> BOŠNJAČKI NOVINAR ŽESTOKO NAPAO HRVATSKI TURIZAM: ‘Tko bi normalan birao Hrvatsku?
>>> OPREZ! POLICIJA UPOZORAVA: Osječanki izvan Hrvatske oduzeli osobnu i čeka je kazna do 5000 kuna
>>> DETALJI STRAVIČNE SMRTI U KUPAONICI: Ivana se otišla otuširati nakon posla, a onda je majka čula snažan udarac
Komentari

Komentari