fAh

Iako je najavljen i mnogi su očekivali njegov nastup, Bajaga neće nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Umjesto njega, nastupit će Hladno pivo.

Doznaje to Radio Mrežnica, a o tome zašto Bajaga ne dolazi u grad na 4 rijeke, službenog odgovora nema. No, zato ima neslužbenih priča koje navode da je riječ o pritisku dijela braniteljskih udruga i branitelja koji su izrazili negodovanje mogućnošću njegovog gostovanja.

Tvrtka Fest koja je koncesionar Dana piva zadužena je za sadržaj i nastupe izvođača, a sve to već su puno ranije predstavili Gradu Karlovcu i problema nije bilo.Prijepori vezani uz Bajagin nastup  pojavili su se otkad je informacija i službeno prije 20-ak dana otišla u javnost.

Bajagin nastup otkazan je tako u “zadnji” tren, a kako neslužbeno doznajemo, u Gradu Karlovcu navodno su koncesionaru  suptilno predložili izmjenu izvođača, piše radio Mrežnica.

O tome da je riječ o pritisku braniteljskih udruga nitko ne govori ni riječi, ali zato njihov predstavnik Petar Banić kaže :”Nema komentara”.

Je li Grad doista izvršio pritisak na koncesionara manifestacije zbog pritiska nekih braniteljskih udruga i samih pojedinaca, što je razlog otkazivanju izvođača, pitanja su na koje čekamo odgovor iz Grada Karlovca.

Bajaga je već dvaput nastupao u Karlovcu, 2011. godine, u veljači i u prosincu, i to u Sportskoj dvorani.

Ne propustite

Kusić: Oliver je svojim glasom i talentom oplemenio naše živote Akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), uputio je izraze...
(VIDEO) POGLEDAJTE, ARGENTINA BIJESNA: Fantastični Rebić iskoristio grešku i postigao fantastičan lob PRVO poluvrijeme utakmice Hrvatske i Argentine u skupini D Svjetskog prvenstva završilo je 0:0, ali ...
Nevjerojatan grafit u centru Zagreba: ‘Tito vrati se, napuni jame’ Na adresu naše redakcije pristigla je fotografija čitatelja, koja prikazuje grafit na zidu dvorišta ...
(VIDEO) Filip Hrgović pokazao koliko voli Thompsona: Kroz Miami uz ‘Gene kamene’ Hrvatski boksač Filip Hrgović nalazi se u Miamiju gdje se priprema za spektakl u zagrebačkoj Areni. ...

Prati nas i ne propusti ekskluzive!