Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Inina donacija od 100.000a kuna za bolnicu u Slavonskom Brodu

Predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott u petak je uručio donaciju od 100.000 kuna Općoj bolnici Slavonski Brod za uređenje Odjela pedijatrije, koji se godišnje zdravstveno skrbi za  više od 31.000 najmlađih pacijenata.

Opća bolnica “Dr. Josip Benčević” zdravstvena je ustanova s dugogodišnjom tradicijom koja je u travnju obilježila 120. obljetnicu rada. Trenutno bolnica pruža zdravstvenu zaštitu za preko 158.000 stanovnika iz domicilnog područja, a budući da se radi o bolnici II. kategorije,  gravitiraju joj pacijenti i drugih županija, ali i BiH, priopćeno je iz Ine.

Ravnatelj bolnice Josip Samardžić  zahvalio je Ini što je prepoznala potrebe bolnice te istaknuo da se na odjelu pedijatrije godišnje obavi preko 31.000 obrada bolničkih i polikliničko-konzilijarnih pacijenata, a Inina donacija omogućit će poboljšanje zdravstvene skrbi za najmlađe pacijente.

Predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott rekao je kako Ina uvijek nastoji pomoći zajednici u kojoj posluje te je ovo samo jedna u nizu donacija koje svake godine pripremaju za bolnice u Hrvatskoj.

Uručenju donacije prisustvovali su i članovi grupe Opća Opasnost, koji su posjetili Odjel za pedijatriju i razveselili djecu prigodnim darovima. Hina

Komentari

Komentari