Petak, 21 veljače, 2020

Inicijativa ‘Istina o Istanbulskoj’ pozvala zainteresirane građane da volontiraju na prikupljanju potpisa za referendum

Inicijativa Istina o Istanbulskoj uputila je poziv svim zainteresiram građanima da se odazovu na sastanak volontera koji će biti angažirani na prikupljanju potpisa za raspisivanje referenduma. Poziv koji je pristigao na redakcijsku adresu elektroničke pošte prenosimo u cijelosti:

”Poštovani,

bliži se vrijeme skupljanja potpisa (13.-27. svibnja) za otkazivanje Istanbulske konvencije!

Građanska inicijativa “Istina o Istanbulskoj” Vas poziva na sastanak svih zainteresiranih volontera grada Zagreba i Zagrebačke županije u ponedjeljak 7. svibnja 2018. u 19h, u dvorani Kinoteke u župi sv. Blaža, Kordunska 1 u Zagrebu.

Nakon što ćemo vas upoznati s pojedinostima prikupljanja potpisa ispred crkava i na javnim lokacijama, koordinatori gradskih četvrti i mjesta će okupiti prisutne volontere sa svog područja i podijeliti im materijale (potpisne knjige, letke i plakate) za župe i trgove.

Crkva je jasna u pitanju odbacivanja Istanbulske konvencije i podržava sve napore u tom smjeru. Uputili smo dopis svim župnicima s molbom da povežu aktivne laike sa župe s našim koordinatorima, s ciljem što bolje organizacije skupljanja potpisa poslije svih svetih misa u tri nedjelje 13, 20. i 27. svibnja. Molimo Vas da se javite svom župniku i da dođete na sastanak u ponedjeljak!

Proslijedite ovaj mail i ostalim svojim prijateljima i kontaktima i pozovite ih na angažman u ovim ključnim trenucima naše zajedničke borbe protiv Istanbulske konvencije i nesagledivih posljedica koje će ona donijeti Hrvatskoj ako joj se ne suprotstavimo!

Pozivamo Vas da se, ako još niste, upišete u bazu volontera.

Srdačan pozdrav, radujemo se Vašem dolasku u ponedjeljak!

Kristina Pavlović

koordinatorica građanske inicijative „Istina o Istanbulskoj“”.

Komentari

Komentari