Subota, 4 travnja, 2020

INCIDENT NA OBILJEŽAVANJU DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE: Muškarac urinirao kod spomenika i ponosno napravio selfie

Ni ovogodišnje obilježavanje Dana antifašističke borbe u Sinju nije prošlo bez incidenta koji je predhodio odavanju počasti poginulim borcima NOR-a i žrtvama antifašističkog terora Sinja i Cetinske krajine kod spomen-kosturnice u parku Đardin, piše Slobodna Dalmacija.

Do spomenika u Đardinu došao je jedan muškarac, izvadio spolovilo, urinirao i o svom “pothvatu” napravio selfie mobitelom. Poslije toga je otišao do svoga vozila i glasno pustio neke od pjesama Marka Perkovića Thompsona. Kad je, valjda, bio uvjeren da je obavio sve što je trebao sjeo je u automobil i udaljio se.

Uoči polaganja vijenaca Gradska glazba Sinj svirala je budnicu. Kod spomen-kosturnice u Đardinu zajednički vijenac položili su dogradonačelnici Denis Glavan i Zlatko Ugrin i zajedno s njima jedan djelatni časnik HV u svečanoj uniformi. Vijence su još položili izaslanstvo SAB-a Sinja i Cetinske krajine i sinjskog SDP-a.

U nastavku položeni su vijenci na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata Sinja i Cetinske krajine ispred zgrade Općine. Uz izaslanstva koja su položila vijece u Đardinu tu su vijence još položili izaslanstvo HDZ-a i Viteškog alkarskog društva, piše Slobodna Dalmacija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NIKAD NE BI REKLI: Plenkovićev HDZ pronašao zamjenu za Kolindu?
>>> Skandal u Brezovici! Bujanec otkrio kakvu je paniku preživjela Kolinda!
>>> BOŽINOVIĆ O “VUČJAKU”: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece…
>>> ESTOFEX izdao najviši 3. stupanj upozorenja za dio Hrvatske!
Komentari

Komentari