instagram

I Srbijanke se uključile u kampanju protiv Škore: Pišek poručila što misli o njemu, Vučić joj je OK

Podijeli

Bliže se predsjednički izbori, a komentirati se ne ustručavaju ni osobe s estrade koje se inače nemaju običaj uplitati u politiku, pa se tako pored Vlatke Pokos u predsjedničku utrku uključila i još jedna emigrantica, Nikolina Pišek. Zanimljivo je kako ovaj put nikom ne smeta “dijaspora” na izborima.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović – bivša Pišek – nije otkrila kome će dati svoj glas, iako to nije jako teško pogoditi, ali je jasno dala do znanja svima što misli o predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori i o njegovim biračima.

Objavila je fotografije starijeg gospodina iz mesnice koji je na jakni imao natpis ‘Za Miroslava spremni’.

– Hrvatska zna – napisala je uz emotikon koji je pozelenio od muke, ali nije otkrila je li se upravo ona zatekla u dotičnoj mesnici ili je fotografiju našla na bespućima interneta. Potonje je vjerojatnije, jer Ristićka živi u Beogradu a tamo baš nitko javno ne podržava Škoru, ne bi dugo trajao.

Nikolina je u rujnu proslavila šestu godišnjicu braka sa suprugom Vidojem Ristovićem, sinom jednog od najbogatijih Srbijanaca, kolekcionarom umjetničkih djela i galeristom, bar za javnost, iako postoje razne teorije o porijeklu njegovog bogatstva.

Zanimljivo da se Nikolina, iako živi u Srbiji, državi koja je općenito prepoznata kao nedemokratska fašistoidna poludiktatura, nikad nije osvrnula na vlast u svojoj zemlji, ali joj jako smeta mogućnost da u Hrvatskoj na vlast dođu patriotske snage.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> U SRBIJI razbili auto vukovarskih registracija, Srbi oduševljeni, “Ustaška zastavica se vidi kroz razbijenu šoferku!”
>>> VIDEO/ ZASTRAŠUJUĆA PORUKA DŽIHADISTA KOJI SE IZ SIRIJE VRATIO U BiH: Ustajte muslimani, pobijte kršćane! Ako ne snajperom, onda nožem!
>>> Srbijanska turbofolk pjevačica Lepa Brena oglasila se o porukama iz Hrvatske
>>> Anušić: Culej nije smio reći da neće glasati za Grabar-Kitarović

Komentari

Najnovije