Četvrtak, 26 studenoga, 2020

I JAMES BOND postao žrtvom KORONAVIRUSA!

25. film u najuspješnijoj franšizi svih vremena, “Nema vremena za umiranje” bit će odgođen do studenog, objavili su u srijedu iz studija.

Prvobitno je film trebao biti pušten u međunarodnu distribuciju 2. travnja, a u SAD-u 10. travnja. Međutim, širenje koronavirusa dovelo je do zatvaranja kina na glavnim tržištima poput Italije, Južne Koreje, Kine i Japana. To bi mogao biti veliki udarac za “Nema vremena za umiranje”, koji je koštao više od 200 milijuna dolara u produkciji i još više u marketingu:. S obzirom na ogroman proračun, film bi morao biti jako uspješan na međunarodnim tržištima da bi donio zaradu.

Problem je što je već sve bilo spremno za premijeru, pušteni su traileri i čak i pjesma “No time to die” Billie Elish.

Po novom, “Nema vremena za umiranje” će biti pušten u kina u Velikoj Britaniji 12. studenog, a slijede svjetski datumi izlaska, uključujući američko lansiranje 25. studenog 2020. MGM i EON su snimili film, a Universal se bavi međunarodnim prikazivanjem.

Odluka producenata “No Time to Die” može poremetiti kalendar izlaska svih drugih filmova. Studiji bi sada mogli razmotriti odgodu svojih blockbustera dok se ne stavi pod kontrolu koronavirus. Insajderi su rekli kako zatvaranje kina ima ogroman utjecaj na prihode, naročito u zemljama poput Hong Konga i Tajvana gdje je pad posjeta kinima gotovo 50%, a u Italiji su kina praktički posve prazna.

Ovaj mjesec donosi Disneyjev “Mulan”, avanturistički film po crtanom koji je osmišljen kako bi se svidio azijskoj publici. Disneyev glasnogovornik potvrdio je da datum izlaska “Mulan” u SAD-u ostaje nepromijenjen, ali film će na nekim stranim tržištima biti pušten u distribuciju kasnije.

“Nema vremena za umiranje” sada će se otvoriti u Sjedinjenim Američkim Državama vikend nakon što Warner Bros. pusti u kina “Godzilla vs. Kong.” Suočiti će se s Disneyjevim “Rayom i posljednjim Zmajem”.

Taj je film posljednji izlazak Daniela Craiga kao 007. Cary Joji Fukunaga iz renomiranog filma “Istinski detektiv” režira film, a dobitnik Oscara Rami Malek je Bondov antagonist.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BRKIĆ PRIZNAO: “Mi smo vratili Milanovića na vlast jer smo se sukobljavali s desnicom a ljevicu puštali na miru”
>>> Penava o popisu stanovništva: U Ratarskoj ulici u Vukovaru zadnji kućni broj 50, a na broju 84 ima prijavljenih Vukovaraca
>>> ŠTO SE DOISTA DOGAĐA S MIGRANTIMA NA GRANICI? Policajac s lica mjesta: ‘Evo vam istine!’
>>> ŽUPLJANI OGORČENI: Mladići na crkvi zakačili tri muslimanske zastave
Komentari

Komentari