Zagreb, 15.01.2020. - 16. sjednica Hrvatskog sabora, započela je aktualnim prijepodnevom. Na fotografiji Krešo Beljak, izjava o tweet-u u vezi udbinih ubojstava. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

HSS općine Šodolovci: ‘Zalažemo se za stranku braće Radića, a ne Kreše Beljaka koji se želi unosno prodati SDP-u’

Podijeli

“Od samih početaka kada smo se borili da u jednoj maloj sredini organiziramo HSS i kada smo se trudili da se HSS pokrene sa mrtve točke jer ga do nas nikada u Općini Šodolovci nije niti bilo. Uložili smo ogroman trud da u Općini u kojoj većinski žive pravoslavni vjernici osnujemo HSS braće Radića, a ne HSS Kreše Beljaka. Članstvo i javnost imaju dojam da je jedini cilj vas koji ste ostali u HSS-u taj da se još jednom unosno prodate SDP-u. Svojim sramotnim izjavama koje Krešo Beljak mjesecima uporno objavljuje, a potom briše s društvenih mreža, zainteresirana javnost, istinsko članstvo i simpatizeri HSS-a su zgroženi! Ali ipak ne toliko i politički partneri (SDP) te državne institucije koje ne reagiraju, pripisujući to njegovoj agresivnosti i nepristojnosti.”, napisao je u priopćenju javnosti Alen Lordan, bivši predsjednik općinske organizacije Šodolovci u Osječko-baranjskoj županiji.

Uz priopćenje je priložio i navodnu korespondenciju s HSS-ovim zastupnikom i glavnim tajnikom Željkom Lenartom koji ih je prozvao zbog plaćanja članarine stranci te dodao:

“Da u općini Šodolovci HSS broji devet članova i djelomično je točna informacija koju po FB stranicama iznosi glavni tajnik HSS-a Lenart, ali mu poručujemo da smo mi bili sljedbenici politike braće Radić koji je zastupao i živio za selo, a ne Beljaka. Sustavno smo se trudili kako bi se na sljedećim izborima pripremili za daljnji napredak, a nažalost sad više sigurno nećemo jer smo prozvani od čovjeka koji na svom biračkom mjestu na europarlamentarnim izborima dobio manje glasova nego što mi imamo plaćenih članarina i ta osoba, umjesto da je sretna što postojimo, proziva nas kako smo u zadnje tri godine platili samo dvije članarine. Umjesto da ste nakon europarlamentarnih izbora dali ostavku na sve dužnosti u HSS-u, vi danas vodite kadrovsku politiku i dajete si za pravo da prozivate ljude! Druže Lenart to je sramotan čin, a ne to što smo mi uplatili dvije članarine jer sve drugo što ste naveli je laž! ”

Foto: AL

Lordan za kraj dodaje:

“Ono što najviše zabrinjava, od opasnih Beljakovih izjava o političkim pogubljenjima koje je počinila UDBA, nije se ogradio HSS, odnosno Predsjedništvo HSS-a. Zato se ograđujemo mi kao mala sredina koju vi i tako ne smatrate bitnom i svih devet članova HSS-a napušta nama dragu stranku kojoj smo zahvalni na lijepo provedenim trenucima u ovih zadnjih šest godina.”

Komentari

Najnovije