Nedjelja, 9 kolovoza, 2020

(VIDEO) Hrvoje Zekanović poručuje Plenkovićevim partnerima: “Neka budu frajeri, neka urade što su obećali”

Svi oni koji su prijetili izlaskom iz vladajuće većine neka sad to učine jer se Milorad Pupovac nije ispričao, niti se misli ispričati, poručuje Hrvoje Zekanović.

“Neka budu frajeri neka urade što su obećali. Đakić iz HVIDRE je tražio ispriku, sad me zanima, svi koji su ultimativno tražili ispriku, što će sad napraviti?”

Zanimljivo da je danas predsjednik vlade Plenković rekao da pod svaku cijenu želi za partnera imati Milorada Pupovca i SDSS, kaže Zekanović, jer smatra da je jako bitno imati ga u vladi bez obzira što govori, tako da se ovdje stvarno radi o trgovačkoj koaliciji.

U stvarnosti, unatoč prividnim neslaganjima, Pupovac i Plenković zajedno vladaju Hrvatskom a izgleda da će to i ostati. Jedini način da se to razvrgne je da SDSS sam razvrgne koaliciju, ali previše je tu sinekura i ljudi koji su dobro situirani.

Premijer je hrvatskim građanima poručio da zadnje tri godine teče med i mlijeko, samo oni to ne vide. Jako je lijepo slušati premijera Plenkovića, samo ne znam zašto građani ne primjećuju da jako dobro žive. A interesantno je i da ni novinar ni Plenković ne spominju masovno iseljavanje i demografsku katastrofu, da je ove godine upisano rekrordno malo djece i da ne vidimo rješenje najvećeg hrvatskog problema jer se on više javno ne spominje.

Plenković o tome ne govori, već isključivo o EU i o tome kako je ponosan na poziciju Dubravke Šuice. No te stvari su van naše kontrole, svima nam je drago da će Šuica zarađivati 180.000 kuna mjesečno, ali to neće pomoći hrvatskom čovjeku da živi kvalitetnije, kaže Zekanović.

 

Komentari

Komentari