Petak, 28 veljače, 2020

Hrvatski vozač rekorder u prekoračenju brzine u Frankfurtu – na licu mjesta platio sigurnosni polog od 510 eura

Vožnja prekomjernom brzinom i dalje je jedan od glavnih uzroka nesreća u Njemačkoj. Zbog toga je u njemačka policija u srijedu kontrolirala brzinu vožnje u gotovo cijeloj zemlji.

U Frankfurtu je tako zabilježeno 1.332 prekršaja zbog prebrze vožnje. Od toga 1.240 prekršaja za prebrzu vožnju rezultiralo je kaznama upozorenja (bodovima), u 92 slučaja vozači su kažnjeni novčanim kaznom dok će se četvero vozača suočit sa zabranom vožnje u skoroj budućnosti, prenosi fenix

Njemačka policija otkriva kako je rekorede u prekoračenju brzine bio jedan hrvatski vozač, koji je vozio cestom od Babenhäuser Landstraße prema Darmstädter Landstraße. Umjesto dopuštenih 100 km/h vozač s hrvatskom prometnom dozvolom je vozio brzinom od 163 km/h. Budući da hrvatski vozač nije imao prebivalište u Njemačkoj, na licu mjesta mu je naplaćen sigurnosni polog od 510 eura.

U Frankfurtu je, navodi policija, sveukupno 6,4 posto svih kontroliranih vozila vozilo prebrzo. To je gotovo 4 posto iznad prosjeka vožnje u Hessenu. Fankfurtska policija najavljuje kako će nastaviti provoditi opsežne mjere povećanje sigurnosti u prometu.

Fenix-magazin/SIM/I.Matić


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Trudnica radila 2 posla kako bi preživjela: Šef joj priredio šok koji mu neće zaboraviti!
>>> MILANOVIĆ OKUPLJA EKIPU ZA PREDSJEDNIČKE IZBORE! U tajnosti se sastao i s najutjecajnijim HDZ-ovcem
>>> Niko Kovač pred otkazom?! Prvi čovjek Bayerna jasno rekao da u subotu za njega nema druge opcije
>>> Srbi brutalno ‘otpilili’ mladog hrvatskog nogometaša koji im se javno nudio: Niti smo ga zvali, niti nam treba…
Komentari

Komentari