Srijeda, 3 lipnja, 2020

Zorica Gregurić: Jučer su umrla načela demokracije u Hrvatskom saboru!

Predsjednica Udruge zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara Zorica Gregurić danas je javno prozvala pojedini saborske zastupnike koji bez ikakvog srama pokazuju svoje lice zla.

Njezin komentar na Facebooku prenosimo u cjelosti:

Danas smo imali priliku u Hrvatskom saboru gledati lica zla. Slušali smo Nenada Stazića i gledali nijemog Sinišu Hajdaš Dončića koji nije zaustavio govor mržnje i bezumni napad na Katoličku crkvu i vjernike. Odgovarati moraju i jedan i drugi.

Prestanimo tolerirati mrzilačku politiku kojom nas truju iz Hrvatskog doma demokracije koji bi trebao biti uzor borbe za temeljna ljudska prava i braniti moralne i etičke vrednote koje počivaju na temeljima krvi onih koji svoje živote ugradiše u njih.

Jučer su umrla načela demokracije u Hrvatskom saboru.

Jučer je bezočno kršen hrvatski Ustav kada se napadalo na pravo slobode vjere, širilo vjersku i nacionalnu mržnju.

Jučer su se prizivale krvave komunističko-partizanske aveti prošlosti koje su pobile bez ikakva suda na stotine tisuća Hrvata bez obzira na dob i spol samo zato što su Hrvati. Njihove grobnice otkrivamo svaki dan.

Jučer su mir naših mrtvih ponovno povrijedili zlikovci kojima ništa nije sveto i zato ne smijemo olako prijeći preko toga, ne smijemo odmahnuti rukom kao da se ništa nije dogodilo.

“Kad se olako zaboravi što je dobro a što zlo, zlo se lako pokrene”, rekao je Sun Tzu. U Hrvatskoj se zlo pokrenulo, na nama je da ga zaustavimo!

Jučer su umrla načela demokracije u Hrvatskom saboru!

Jučer smo imali priliku u Hrvatskom saboru gledati lica zla….

Objavljuje Zorica GregurićČetvrtak, 14. ožujka 2019.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Mise na Bleiburgu nema, no komemoracija ne može biti zabranjena zbog jednog lukavog poteza iz 1965.
>>> Njemačka vojska izbacuje domoljube iz svojih redova
>>> KOMUNISTI NAPALI JANDROKOVIĆA: Krši ustav utemeljen na antifašizmu, Bleiburg je bila ODMAZDA
>>> Kad Amsterdam postaje sinonim za korupciju: Zašto je Mrak Taritaš supruzi Maksima Poletajeva pomogla da dobije hrvatsko državljanstvo?
Komentari

Komentari