Petak, 3 srpnja, 2020

Zoran Šprajc pokušao ‘spustiti’ Bruni Esih – ona mu odgovorila

U RTL Direktu emitiranom 2. listopada, Zoran Šprajc je komentirao Istanbulsku konvenciju koja je stupila na snagi pri čemu je cinizam usmjerio ka Bruni Esih.

“Famozna Istanbulska konvencija kojom zadrti hrvatski desničari plaše svoju i tuđu djecu, danas je konačno stupila na snagu. I gle čuda, ništa se nije dogodilo! Nit’ su muškarci navalili na ženske toalete, nit je Bruna Esih postala gospodin Esih, nit je Miro Kovač postao gospođica, zapravo najveći je problem što se danas nije ništa dogodilo. Ali ne po pitanju rod/spol nego po pitanju zaštite žena od nasilja jer to je jedini smisao Istanbulske konvencije. Nit policija od danas ima veće ovlasti u postupanju, nit postoje 24-satne telefonske linije za pomoć žrtvama nit je od danas ijedna kuna više uložena u zaštitu žena od nasilja. Podsjetimo, ratifikacija ovog dokumenta izazvala je veliki otpor i prosvjede, jer su hrvatska desnica i katolička crkva pastvi neupućenih i neobrazovanih ljudi napunili glavu da Istanbulska znači nametanje takozvane rodne ideologije”, kazao je u ponedjeljak navečer Šprajc.

Esih mu nije ostala dužna te mu je odgovorila putem svog Twitter profila.

“Jučer nisam postala gospodin Esih ali sam prije mnogo godina postala gospođa Esih. Prije toga sam bila gospođica Brstilo”, napisala je Bruna Esih.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> ZAŠTO MEDIJI PREŠUĆUJU!? Saša Mučnjak: ‘Bacio sam hranu na Pupovca jer se uvaljivao mojoj ženi’

>>> Simeone nije izdržao: Sad je jasno što misli o izboru Modrića za najboljeg nogometaša svijeta

>>> SKANDALOZNO: Poruke s Komšićevog skupa: ‘Kolac za Čovu i ‘do jaja’ za Kolindu’

Komentari

Komentari