Subota, 30 svibnja, 2020

Željko Glasnović i suradnici u Australiji otkrili tko su pravi IZDAJNICI Hrvatske!

General Željko Glasnović na domoljubnom je obilasku Australiji u organizaciji Glasa hrvatske dijaspore. Prate ga brojni slavni političari, znanstvenici i povjesničari koji su proveli desetljeća u borbi protiv komunističkog nasljeđa. Obilazak je počeo prošlog vikedna u Geelongu i Melbourneu te privukao pažnju brojnih australskih Hrvata koji su sa zanimanjem slušali što general i njegova suita imaju za reći o komunizmu koji je, izgleda, još uvijek teška rak rana hrvatskoga društva.

Uz Glasnovića, na skupovima diljem Australije sudjeluju i dr. sc. Tomislav Sunić, autor i politički komentator, dr. sc. Josip Jurčević, autor i povjesničar te Igor Vukić, politički znanstvenik i istraživač istine o logoru Jasenovac. U fokusu turneje su pitanja koja prigušuju napredak Hrvatskim.

Kao najveći problem Glasnović i suradnici ističu lijevo desno krilo UDBE koje je prodefiliralo kroz čitavu državu. Hrvatska plaća desetke tisuća mirovina u Srbiji, ali još uvijek nije riješila status HVO-a, lustracija nije provedena, a od 32 suca Ustavnog suda, 27 ih je iz Bivše države, istakli su Glasnović i suradnici.

“Sadašnja hrvatska država razočarala nas je sve. Lakše je stvoriti državu nego ju sačuvati – treba nokautirati sve bivše komunističke djelatnike iz državnog sustava. Šteta što Hrvati nisu krenuli protiv Jugoslavena i komunista. Hrvatska se mora osloboditi laži komunističkih legendi i mitova”, neke su od značajnih poruka koje su se mogle čuti na ovom veličanstvenom skupu.

“Mladi trebaju znati da ako ne razumijemo svoju prošlost, nemamo šanse za funkcionalnu budućnost. Moramo tražiti istinu i držati se našeg identiteta. Pravi izdajnici u Hrvatskoj su oni koji surađuju s bivšim komunistima kao što je Milorad Pupovac“, grmili su hrvatski veleumovi u dijaspori.

“Predstavnici Hrvatskog sabora izmislili su ‘udruženi zločinački pothvat’, to je za njih hrvatska država. Ovo nije obilazak očajavanja već poziv na nadu i djelovanje za bolju, funkcionalnu demokratsku Hrvatsku”, zaključili su domoljubi na skupu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> KOMUNISTI PODIVLJALI: Vlada pokopala Ustaše, žrtve komunističkog zločina sa svim državnim počastima

>>> Sanjali su hrvatsku slobodu – Priča o škriparu Boži Soldi i mučki ubijenim djevojkama Ivi i Šimi

>>> NEĆETE VJEROVATI: Znate li koliko godina ima najmlađi korisnik partizanske mirovine?

Komentari

Komentari