Srijeda, 15 srpnja, 2020

(VIDEO) Zekanović: “Neka Vulin pjeva borbene, u Hrvatsku državu će se ulaziti kako hrvatska policija naloži”

“A što reći o Aleksandru Vulinu i njegovim izjavama? Ovim putem mu ja mogu poručiti da kao i inače može pjevati borbene. U Hrvatsku državu će se ulaziti kako hrvatska policija naloži”, rekao je Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik HRAST-a u video interevjuu.

“U svim civiliziranim državama, naravno da se vojska, ako bilo gdje treba ići protokolarno, mora najaviti, bez obzira koja jse svrha dolaska”, kaže Zekanović.  On se osvrnuo na mlake reakcije hrvatske vlasti, naročito izostanak reakcije Predsjednice za koju je naveo da je “velika prijateljica” s Vučićem.

“Iz Srbije i dalje imamo huškanje, priče o nacizmu, fašizmu, Anti Paveliću, i to od ljudi poput Vulina koji ne vidi da je Beograd u kom živi i radi čitav okićen muralima ratnih zločinaca”, kaže Zekanović. “Njemu to nije bitno, on vidi samo problem u drugima, a kod sebe ne”.

“Hrvatska policija je napravila nešto što je trebala napraviti”, zaključuje Zekanović, koji je sprječavanje ulaska srpske vojske usporedio sa sprječavanjem ulazaka ilegalnih imigranata. Zekanović, čija je stranka dio platforme “Hrvatski suverenisti”, napominje da je moguća eskalacija ulaska migranata u zemlju.

U istom videu možete vidjeti i što je sve Vulin rekao o vraćanju srpskih vojnika s granice.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> SKANDALOZNO: S izložbe povodom Dana branitelja u Zaprešiću uklonjene slike Jean-Michela Nicoliera zbog HOS-ovog grba!
>>> NJEMAČKA: Kamiondžija nanio teške ozljede lica državljaninu Hrvatske nakon rasprave o vjeri
>>> Thompsonov odvjetnik Karačić: “Vučić vrijeđa hrvatske antifašiste, a oni šute jer im je antifašizam samo smokvin list za iskazivanje odbojnosti prema Hrvatskoj”
>>> Srbija ne vidi problem da njihova vojska ulazi u Hrvatsku u uniformama i bez najave: “U Hrvatskoj je na djelu zastrašujuća revizija povijesti”
Komentari

Komentari