Srijeda, 5 kolovoza, 2020

(VIDEO) SKANDAL KOJI ĆE UNIŠTITI SDP!? Objavljena snimka, SDPovac prijeti: “Pobrini se da Tomo položi matematiku ili ćeš naje***i”

NA YOUTUBEU je objavljena snimka telefonskog razgovora dvojice SDP-ovaca u kojima jedan od njih prijeti drugom, ako stranački šef ne položi matematiku.

Snimka pod nazivom “Školovanje Tomislava Zrinskog nadarenog kadra Zlatka Komadine” objavljena je jučer. Objavio ju je Nikola Maras, SDP-ov vijećnik u Ličko-senjskoj županiji. Na snimci se čuje kako Jovo Vukša, županijski potpredsjednik SDP-a potvrđuje da je prijetio i tražio sređivanje ispita.

“Polaganje matematike ili će najebati”

Maras je tada vršio funkciju predsjednika upravnog vijeća gospićkog veleučilišta, a Vukša mu je poručio da se mora pobrinuti da šef ličko-senjskog SDP-a Tomislav Zrinski položi matematiku, “ili će najebati”.

“Prijetnja upućena Nikoli Marasu od strane potpredsjednika ŽO SDP Ličko-senjske županije Jove Vukše ukoliko predsjednik Tomislav Zrinski ne položi matematiku na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću. Inače Tomislav Zrinski je poznat po tome da je predložio sankcije na Glavnom odboru SDP Hrvatske protiv saborskih zastupnika Peđe Grbina, Siniše Hajdaša Dončića, Mihaela Zmajlovića i Vedrana Babića”, piše u opisu snimke.

“Ponovio sam ti pet puta”

Na snimci se čuje kako Maras nagovara Vukšu da ponovi što mu je rekao. Izgleda da je Vukša shvatio da ga se snima i počeo je okolišati.

“Malo sam se šalio”, izvlačio se Vukša dok ga je drugi SDP-ovac nagovarao da ponovi.

“Gdje vam je hrabrost, ponovite što ste mi rekli”, rekao mu je Maras.

“Ponovio sam ti pet puta, neću više”, odgovorio je Vukša.

“Da se pobrinem da Tomo položi matematiku, ili ću najebat, jel?”, upitao je Maras.

“Da”, potvrdio je Vukša.

Pritisak na profesore

Maras je za Novi list objavio detalje razgovora snimljenog prije nekoliko godina.

“Bilo je to 2015. ili 2016., šokantno su mi djelovale Vukšine riječi, bio sam izvan sebe i odlučio sam ga snimiti. Znao sam da se Zrinski sastajao s dekanom Branislavom Šutićem jer je želio završiti veleučilište. Valjda nije mogao s njim obraditi sve profesore, pa je htio da ja napravim pritisak na profesora matematike. Meni to nije padalo na pamet”, rekao je Maras i dodao kako je odmah javio kolegama iz SDP-a o razgovoru. Kaže kako je javio i Zlatku Komadini.

“Zrinski je cijelo vrijeme uživao Komadininu zaštitu, uvijek se hvalio da je s njim u odličnim odnosima. Upozorio sam stoga Komadinu kakav je Zrinski zapravo čovjek i čime se on bavi”, rekao je Maras. Dodaje kako je o svemu obavijestio i Bernardića.

Ne zna se je li položio matematiku

Šef ličko-senjskog SDP-a Tomislav Zrinski kaže da ne zna za snimku razgovora te da Marasu nije slao nikakve poruke. Poručio je da bi ga mogao tužiti.

Nije htio odgovoriti na pitanje je li na kraju položio matematiku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> RAZOTKRIVEN PRVI KORAK OBNOVE VELIKE SRBIJE: Vučić u BiH poslao profesionalne dizače kaosa

>>> Pred hrvatskog izbornika bačeni milijuni eura; Zlatko Dalić prelomio i donio konačnu odluku

>>> POTRES U INDONEZIJI: Pilot je čuo Božji glas i spasio stotine od tragedije

Komentari

Komentari