Ponedjeljak, 10 kolovoza, 2020

(VIDEO) NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA ŠPRAJCA: Branitelj nazvao RTL i ‘poklonio’ im nešto vrlo neugodno

Nakon ‘ojkanja’ u emisiji RTL Direkt, voditelj Zoran Šprajc mogao je računati na to da će se redakcijski telefoni užariti od poziva dijela branitelja zbog kojih je odgođen festival ojkanja u Petrinji.

Ivo Vranić jedan je od branitelja s Banovine koji se ne miri sa činjenicom da je festival samo odgođen, no ne i zabranjen, a nastup ojkačke skupine kod Šprajca dodatno je sve pogoršao:

„Nazvao sam RTL i zamolio da me spoje sa Zoranom Šprajcom, međutim, nisu željeli. Meni je žao što ga nisam uspio dobiti, ali sam poručio da ga zbog ove provokacije može biti sram. Njemu i takvima poput njega, mi branitelji iz Petrinje smo pripremili video s posebnom „ojkačom”. Kada pogleda, možda shvati”, rekao nam je Ivo Vranić.

Podsjetimo, Šprajc je tada braniteljske udruge koje su se pobunile protiv ojkanja nazvao “zabraniteljskim”, a onda izvođačima prepustio da objasne koja je sličnost između “spskog ojkanja i hrvatske gange i rere” te ih zamolio da nešto otpjevaju kako bi “čuo što je tako strašno u tom zabranjenom ojkanju”.

Branitelji sada uzvraćaju videom u nadi da će ga pogledati prvenstveno Zoran Šprajc:

Autor: S.V./Dnevno


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Juventus otkrio kako je Ronaldo reagirao na priznanje Modriću: Sramota za Portugalca

>>> 12 godina nakon nestanka kćeri Hrvatice iz Berlina: Policija objavila snimku anonimnog pozivatelja

>>> PUPOVAC SE ŽALIO MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI: Molim vas zaštitite nas od branitelja

Komentari

Komentari