Utorak, 22 rujna, 2020

VIDEO Istanbulski tango Vlade Šeksa i Vice Vukojevića u Ljubuškom!

Dvojica pravnika, dva stupa HDZ-a i hrvatskog društva, malo su se raspojasali na svadbi sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda, u Ljubuškom, navodi tjednik nacional. Otplesali su tango pod vodstvom veselkastog i očito dobro raspoloženog Vlade Šeksa.

Neki su na društvenim mrežama taj tango već nazvali “Istanbulskim”, no to nije prvi Šeksov izlet u “istnbulske vode” – ostala je zapamćena njegova čestitka iz 2014. kolegi i paru iz SDP-a, također pravniku, Peđi Grbinu, nakon što je pred kamerama, ne znajući da su još uvijek upaljene, rekao “Čestitam, kolega, bili ste izvanredni”. Radilo se o osujećivanju referenduma o braku. Tada su HDZ i SDP prvi put izašli iz ormara kao ljubavni par, koji se možda svađa međusobno, ali brzo nađu zajednički jezik kad se treba udružiti protiv naroda.

Ova snimka je polučila brojne komentare na društvenim mrežama, a mi izdvajamo onaj Slavena Letice, da je “pod vodstvom g. Andreja Plenkovića Bone negdašnja “stranka opasnih namjera”, kako ju je zlurado krstio Ivica Račan, nakon usvajanja Istanbulske konvencije postala moderna europska pučka, demokršćanska stranka koja nema baš nikakvih predrasuda.”

 

Komentari

Komentari