Subota, 30 svibnja, 2020

(VIDEO) Glasnović: U Hrvatskoj nema katarze jer su tu ljudi cijepljeni protiv istine

Hrvatski sabor nastavlja skupnu sjednicu na kojoj se glasovalo o Državnom proračunu za iduću godinu te o više zakona, među njima i o novom zakonu o udomiteljstvu koji izaziva nesuglasice između HDZ-a i HNS-a.

Državni proračun za 2019. godinu izglasovan je sa 79 glasova za, jednim suzdržanim i 45 protiv.

Većinom glasova je usvojen i rebalans proračuna za 2018. te prihvaćene projekcije za 2019. i 2020. godinu. Za rebalans proračuna izjasnilo se 78 zastupnika, jedan je bio suzdržan, a 45 ih je bilo protiv.

Po prijedlogu izmjena državnog proračuna ukupni će prihodi biti povećani za 144 milijuna kuna u odnosu na originalno planirane, te će iznositi 129,2 milijarde kuna.

Prije glasovanja o današnjim točkama, klubovi zastupnika iznijeli su svoja stajališta.

Ne može Božić bez Grincha, evo Grincha za neke glave, rekao je Željko Glasnović, aludirajući na sebe.

Danas u 19 sati Ante Nobilo, lumen legalnog sustava, Justin Bieber, predstavlja knjigu o ubašima Perkoviću i Mustaču. On je bio glavni tužitelj kada je otac Tomislava Sunića dobio četiri godine zatvora za čitanje novina. Pitajte ga hoće li biti govora o ubojstvu Hrvata u Njemačkoj? Ima ih 40-50″, istaknuo je Željko Glasnović.

Ako je 800 udbaša ušlo u sustav, kako to nije riješeno? Ako Glasnović ima te podatke, koji nema sigurnosni sustav i milijune kuna na raspolaganju, kako oni to nisu riješili? Zato što su i sami proizašli iz tih kadrova.

 

Komentari

Komentari