Četvrtak, 28 svibnja, 2020

(VIDEO) Evo kako je Pupovac vratara Subašića upleo u raspravu o referendumu

„U Saboru se nikada nisam osjećao privilegiranim, nego uvijek degradiranim“ rekao je Milorad Pupovac u kasnovečernjoj raspravi u Saboru o referendumu GI Narod odlučuje, te dodao da je uvijek gleda kao Srbin, a ne kao čovjek i kao građanin.

Nakon toga je rekao da je za osjetiti kako je to biti gledan kao Srbin u ovoj zemlji  „dovoljno pogledati sudbinu Danijela Subašića, hrvatskog heroja u nogometnom svijetu, čovjeka koji nije imao pravo na ljubav“.

Pupovac je pritom mislio na natpise u srbijanskim medijima nakon pobjede Hrvatske nad Danskom.

Srpski mediji raspisali su se kako “Hrvatska slavi Srbina”, nakon što je naša reprezentacija na krilima Danijela Subašića izbacila Dansku u osmini finala Svjetskog prvenstva.

“Ništa bez nas! Komšije u šoku, Srbin odveo Hrvatsku u četvrtfinale!”, piše Alo.

Pod naslovom “TKO JE SRBIN KOJI JE ODVEO HRVATE U ČETVRTFINALE SP: Subašićevu ženu otac Hrvat PREBIO i htio je ubiti JER SE UDAJE ZA SRBINA! A, danas ga i tast (punac) slavi” beogradski Kurir među ostalim piše: “Danijel je po ocu Srbin, što njegov punac nije mogao podnijeti. Prije 11 godina Ante Bozza je prebio svoju kćer Antoniju, jer se htjela udati za Srbina! Čak su hrvatski mediji izvještavali kako je prijetio da će je zaklati!”

Izvlačili su i navodnu Subašićevu izjavu: “Ja sam Srbin, a Antonija je Hrvatica, koja je svoju ljubav pokazala dolaskom k meni”.

No, Subašić je već ranije govorio sasvim drugačije.

“Ne znam koliko puta moram reći da sam Hrvat i katolik. Hrvatska je moja domovina i Zadar je moj grad, u kojem sam rođen. Uostalom, kršten sam u katoličkoj crkvi , imam sve katoličke sakramente”, pojašnjavao je ranije medijima Subašić, podsjeća narod

“Točno je da se moj otac zove Jovo, ali tvrdim da on sa srpstvom nema veze. On se izjašnjava kao Hrvat, ali pravoslavne vjere. Točno je i to da je moja majka Hrvatica i katolkinja Brkljača iz Raštevića”, objašnjavao je svoje porijeklo svoje loze Subašić prije nekoliko godina.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> SKANDALOZNO: Radin Podolnjaku: “… bio bi još jedan Srbin u parlamentu!”

>>> Ivica Olić za poznati njemački medij izrekao riječi koje se neće svidjeti nikome u Vladi RH

>>> Vida izgovorio ono što se dosad u hrvatskoj reprezentaciji nitko nije usudio reći!

>>> ARKANOV SURADNIK ZAPRIJETIO VATRENIMA Izgubit ćete, ratovali ste protiv Rusa i Srba

Komentari

Komentari