VASO I BIKERI BAVE SE HUMANITARNIM RADOM: Podijelimo radost života

Podijeli

Milijan Brkić sudjelovao je obilježavanju Svjetskog dana sklerodermije koju je u ponedjeljak organizirala Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije u Zagrebu. Oboljelima je poručio kako nisu sami. Na svojoj službenoj Facebook stranici obavio je tekst podrške oboljelima:

Svjetski dan sklerodermije – niste sami

Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije, u sklopu kampanje podizanja svijesti o toj rijetkoj bolesti, danas je organizirala obilježavanje Svjetskog dana sklerodermije. Rukom podrške i prijateljstva, sudjelovanjem u humanitarnim akcijama i podizanjem svijesti o samoj sklerodermiji možemo pomoći oboljelima kako bi njihovi životi bili ljepši, ugodniji i ispunjeniji te da im damo do znanja da NISU SAMI.

Briga i skrb za svakog čovjeka u našoj zajednici pokazatelji su naših temeljnih ljudskih vrijednosti. Samo društveno odgovorni i ljudi dobrog srca  znaju kako ljepota dolazi iz unutarnjeg sjaja čovjeka kojeg niti jedna bolest ne može ugasiti. Budimo jaki za slabije, dajmo nadu nemoćnima i podijelimo radost života kako nikada nitko ne bi bio usamljen.

“Nema tog koji u istome trenutku nije i slab i jak.

Svijet je dovoljno velik da u njemu možeš naći zrnce nade,

kap dobrote i dah vjetra – da te vode…” Krešimir Butković

 

Foto: Facebook, Milijan Brkić

 

Komentari

Najnovije