Nedjelja, 12 srpnja, 2020

VAKULA OBJAVIO NOVU PROGNOZU, STIŽE PROMJENA: Možda ipak ima nade za bijeli Božić, evo gdje

U Badnjoj noći oborine će uglavnom prestati, pa će jutro biti hladnije od prethodnih, uz ponegdje negativnu temperaturu

I danas i sutra će se zadržati iznadprosječno toplo vrijeme, a na kopnu i sjevernom Jadranu većinom manje nego u subotu. Po nizinama unutrašnjosti danas će biti dugotrajne magle i niskih oblaka. U ponedjeljak će biti česte kiše, a tijekom Badnje noći u gorju bi mogle zalepršati i snježne pahulje, javlja meteorolog HRT-a.

Od utorka će biti većinom suho, ali uz ponovno hladna jutro, posebno u unutrašnjosti gdje će dani u područjima s maglom biti hladniji od prosjeka. Na Jadranu će osjećaj hladnoće tijekom Božića pojačavati bura.

Vladat će oblačno s maglom

Danas će u Slavoniji, Baranji i Srijemu biti iznadprosječno toplo, ali uglavnom oblačno, ujutro i maglovito. Mjestimice može pasti i poneka kap kiše. U središnjoj će Hrvatskoj biti pretežno oblačno s maglom, no postoji vjerojatnost za kraća sunčana razdoblja uz najvišu temperaturu oko 8 ili 9 °C.

Na sjevernom Jadranu promjenljivo oblačno uz mogućnost za vrlo malo kiše. Kiša je moguća i u gorskim krajevima, uz uglavnom oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 4 °C, na moru od 6 do 9 °C, a najviša dnevna od 7 do 9 °C, na Jadranu između 11 i 15 °C.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije umjereno do pretežno oblačno, a ponegdje može pasti i malo kiše, prenosi danas.hr

Božić će biti hladniji

Toplo će se zadržati i na Badnjak, uz pretežno oblačno vrijeme. U Badnjoj noći oborine će uglavnom prestati, pa će jutro biti hladnije od prethodnih, uz ponegdje negativnu temperaturu. U nastavku tjedna većinom suho i djelomice sunčano, ali ne odviše toplo, jutra će biti čakmalo hladnija od prosječnih za kraj godine.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Ma je li moguće? Škoro otkrio nešto neugodno o Thompsonu

>>> PROROČANSTVO PREDVIĐA SMAK SVIJETA VEĆ 2019.: Sve je postalo jasno kad je Trump povukao vojsku iz Sirije

>>> Komšićev savjetnik poziva na terorizam u Hrvatskoj!?

Komentari

Komentari