Ponedjeljak, 27 siječnja, 2020

USPJELI SU UMIRITI CULEJA: Žustro brani koaliciju HDZ-HNS

HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej žustro brani poteze svog predsjednika stranke Andrja Plenkovića. Culeju je ovakav HNS, bez Vesne Pusić i Anke Mrak Taritaš, posve prihvatljiv.

 ‘Ovi ljudi koji su u HNS-u nikada, ni jednom riječju, mene nisu povrijedili, za razliku od onih koji su izašli’, kazao je Culej za tportal.Ne smeta mu ni činjenica da potpredsjednik Vlade Davor Ivo Stier, zagovornik konzervativnih vrijednosti, odlazi iz Plenkovićeve vlade, dok s druge strane u nju ulazi Predrag Štromar, koji se pojavljuje na gay prideu.

Upravo je Mostov zastupnik Miro Bulj prošlog tjedna pokušao slikovito opisati ideološki jaz između novih koalicijskih partnera pitanjem hoće li Culej s HNS-ovcima ići na gay pride.

‘Neka ide Štromar kamo god hoće, ovo je slobodna Hrvatska. Neka radi što hoće. Hrvatski branitelji su se borili za jedinstvenu i cjelovitu Hrvatsku i da svatko ima izbor’, kaže Culej.
‘U božjem vrtu svega ima’, dodaje. Na pitanje ima li i u HDZ-ovu vrtu mjesta za sve, ne odgovara konkretno, već dodaje da je i on na neki način bio na gay prideu jer su sudionici napravili transparent s montažom na kojoj je on u glavnoj ulozi.
Komentari

Komentari