Petak, prosinac 6, 2019

ĆIRO UOČIO VAŽAN DETALJ: Legenadrni trener zna tko je bio ključan čovjek u velikoj pobjedi

“Bitno je da se meni mnogi smiju kada kažem da imamo najbolje igrače na svijetu, da je u našoj momčadi koncentrirana svjetska kvaliteta. Neki mi se i rugaju. A ovo sada je krunski dokaz da sam u pravu, zato vam to i govorim”, dočekao nas je Ćiro Blažević nakon sjajnog trijumfa hrvatske vrste protiv Argentine na svjetskoj smotri.

“Od prve minute sam vidio da su Argentinci zbunjeni kada su vidjeli protiv kakvih mangupa igraju. A kod nas – nema lošeg čovjeka. Obrana, napad, sve štima kao švicarski sat, bilo je samo pitanje vremena kad ćemo ih pričepiti”, u dahu nam dalje priča Ćiro.

Apostrofirao je Dalića kao zaslužnog.

“Ovo je povijesna pobjeda, ma vrijednija i od one protiv Njemačke, jer se dogodila sada. I sada u njoj uživamo. Ja uživam, a oni koji ne uživaju sami su si krivi. U uspjeh moraš vjerovati, a glavni teoretičar i praktikant uspjeha uvijek je trener. A tu se naš Zlatko Dalić potvrdio kao velemajstor. Gledam te naše igrače, kretanja, pokrivanja, koncentrirani su kao nikad prije. Mirni, oduprli su se argentinskim provokacijama, bili usredotočeni samo na igru. Ma, perfektno”, veli Ćiro.

Kako je proživio utakmicu?

“Imam jednu lijepu riječ za ovo sto smo gledali. Veličanstveno, bilo je veličanstveno. Gledam utakmicu,još nema golova a ja vidim da će ih naši zašamarati. Pa, toga nigdje nema. A onaj Rebić, kakav gol je dao, još je mjerkao hoće li udariti volejom ili škaricama, kao na kraju nekog treninga, jednostavno i savršeno. Modrićev gol, filigranski. Gdje je pogledo tu je lopta otišla. Pitajte me za Messija! Neću vam ništa reći o njemu, on nije bio na terenu. Ispada kao da su ga naši potjerali izvan, natrag na zagrijavanje. Ajme, kako sam uživao”…

Autor: Andrija Kačić Karlin/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Danska legenda zapalila javnost izjavom: Baš me briga za Messija i njegov horor, uživajmo u Modriću i Hrvatskoj

>>> ČEMU TO? ”Ne sjećam se”, pogledajte kakve dresove su obukli ovi konobari

>>> (FOTO, VIDEO) EVO KOLIKO JE POBJEDA VELIKA: Lovren i Vrsaljko zapjevali ”Za dom braćo za slobodu borimo se mi”

>>> (VIDEO) POZDRAV PRIJATELJA: Messi je svakom hrvatskom nogometašu stisnuo ruku, za njega je imao osmijeh i zagrljaj

Komentari

Komentari