Utorak, 14 srpnja, 2020

TVRDI DA ZNA ZAŠTO KOLINDA OKLIJEVA S OBJAVOM KANDIDATURE: ‘Postoji kompromitirajuća snimka’

‘Vjerojatno se pitate zašto svi ističu kandidaturu za predsjednika države, jedino to ne čini Kolinda Grabar Kitarović? Odgovor je vrlo jednostavan, ili je s nečim ucijenjena, ili ne vjeruje Andreju Plenkoviću’, napisao je Bunjac na Facebooku

Branimir Bunjac izašao je iz Živog zida i ostao bez zastupničkog mandata u Hrvatskom saboru, a najavio je da će političku karijeru nastaviti s Ivanom Pernarom koji, pak, osniva novu stranku.

U međuvremenu, Bunjac djeluje na Facebooku, a danas je ondje objavio svoje razmišljanje o tome zašto predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović unatoč požurivanjima oklijeva objaviti da će ući u izbornu utrku za drugi predsjednički mandat. Bunjčev status prenosimo u cijelosti.

‘Plenkovićev pravi kandidat je Milanović’

“Vjerojatno se pitate zašto svi ističu kandidaturu za predsjednika države, jedino to ne čini Kolinda Grabar Kitarović? Odgovor je vrlo jednostavan, ili je s nečim ucijenjena, ili ne vjeruje Andreju Plenkoviću. Ako je ucijenjena, a govori se da postoji kompromitirajuća video snimka s jednog rođendana, tada je čak moguće da se uopće ne kandidira.

Što se tiče Plenkovića, s njim Kolinda ima problem jer je njegov pravi kandidat ustvari Zoran Milanović. Koliko god Plenković pozivao Kolindu da se kandidira, jasno je da je taj poziv licemjeran i da trenutna predsjednica neće imati punu potporu HDZ-a. Plenković Kolindu smatra Karamarko-Brkić kadrom i to je glavni uzrok sukoba. Iz toga razloga Kolinda će pokušati srušiti Plenkovića do jeseni ili će čak nastupiti na izborima kao neovisna kandidatkinja.

Što se mene tiče i Kolinda i Zoran Milanović su očajni kandidati, bilo bi dobro da oba nestanu s političke pozornice jednom zauvijek”, mišljenja je Bunjac.

Vjerojatno se pitate zašto svi ističu kandidaturu za predsjednika države, jedino to ne čini Kolinda Grabar…

Objavljuje Branimir BunjacUtorak, 18. lipnja 2019.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> STRUČNJAK OTKRIO ZAPANJUJUĆ PODATAK, HRVATSKA KATASTROFA MOGLA SE SPRIJEČITI? ‘Ovo što se danas događa najavljeno je još 1978.’
>>> Thompson komentirao koga će podržati od predsjedničkih kandidata
>>> Stevo Culej podnio kaznenu prijavu protiv Pupovca za ubojstvo dr. Šretera: ‘Imamo nove, dosad neviđene dokaze’
>>> Pogledajte Culejov ‘govor za pamćenje’
Komentari

Komentari