Srijeda, 1 travnja, 2020

Tako se to radi! Ruža zakucala Pupovcu kao nitko! HDZ-ovci ovo ne smiju ni pomisliti

Zajedno sa SDSS-ovim kandidatima za zastupnike u Europskom parlamentu (EP), Pupovac je predstavio izborni program istaknuvši da je SDSS jedina parlamentarna manjinska stranka na prostoru Hrvatske koja sudjeluje na ovim izborima.

Navodeći da se u javnosti postavljaju pitanja o tome što manjinska srpska stranka želi postići na EU izborima, Pupovac je poručio da to pitanje zavrjeđuju mnoge od 33 stranke na listi, ali ne i SDSS.

“Krenuli smo s izbornim sloganom ‘Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj’. To je pitanje koje mnogi sebi ne postavljaju, za koje mnogi misli da ne zavrjeđuje nikakvu pažnju, pitanje o kojem ovisi opseg sloboda i normalnosti u Hrvatskoj te europska priroda Hrvatske”, kazao je Pupovac.

Dok HDZ-ovci šute na ovaj slogan u svom stilu i bez dlake na jeziku reagirala je nositeljica Liste Hrvatskih suverenista Ruža Tomašić. Ona je Pupovcu replicirala na Twitteru.

“Ako je suditi po Pupovčevom primjeru vrlo unosno”, napisala je naša najaktivnija europarlamentarka koja je ujedno i ranije u intervjuu za naš portal pozivala institucije da ispitaju imovinu saborskog zastupnika i najglasnijeg manjinskog predstavnika u našoj zemlji.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SLAVONCI SE ZAINATILI, NE DAJU ZEMLJU: Penava – ako stvar krene nizbrdo i ako se krene potezati po sudovima…
>>> DRUGA STRANA PRIČE: ‘Dr. Jusup je na leđima nosio ranjene preko Velebita, pod punom vatrom i raketiranjem’
>>> Ponosni otac: Zlatko Dalić pohvalio se sinovim uspjehom
>>> Sin je umro i ostavio veliku plavu mrlju na tepihu: 14 godina kasnije majka je shvatila što je to značilo
Komentari

Komentari