Petak, 10 srpnja, 2020

Stoka u Mostaru progovorio o svom životnom putu

Monodrama o životnom putu Marina Ivanovića Stoke odigrana je u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru pred većim brojem posjetitelja. On je svoju životnu priču pretočio u predstavu koja ima za cilj pokazati najmračnije strane ovisnosti, piše Bljesak.info.

Monodrama Marina Ivanovića Stoke ne dotiče samo njegove glazbene početke i doba kada se zaljubio u hrvatski rap, već progovara i o dugogodišnjoj ovisnosti. Bez ikakve maske govori o svojoj najtamnijoj strani i vremenu kada više nije prepoznavao sebe. Monodrama je obilovala detaljima iz njegovog života kada se družio s prijateljima, ali i detaljima iz glazbenog svijeta iza pozornice.

Na video zidu su se redali glazbeni spotovi, dok je i sam Stoka dijelio rime s publikom u dvorani. Ovo je predstava koju bi trebao pogledati svaki roditelj, pedagog, profesor, psiholog, poslovni čovjek, svaki roditelj, baka i djed – kako bi mogli prepoznati problem na početku i nositi se s njim, te svaki teenager kako mu ne bi palo na pamet posegnuti za zlom zvanim droga. U monodramu ”Iz tame u svjetlo”, naravno, nisu stali svi detalji. Zato Stoka planira izdati i knjigu. Bez dlake na jeziku./HMS/

Komentari

Komentari